Strandlodsvej 18V, 1. 7., 2300 København S

128 m2 lejlighed

Kontant 6.995.000 kr.

NYBYGGET RÆKKEHUS I 3 PLAN OG MED EGEN PRIVATE TAGTERRASSE


GOD PLANLØSNING OG TO BADEVÆRELSER. MULIGHED FOR TILKØB AF P-PLADS


Velkommen til denne vidunderlige lejlighed, der byder på flere flotte, moderne og behagelige detaljer. Her får I en smuk indretning med god plads fordelt ud på 117 kvadratmeter, og som prikken over i’et venter en fantastisk tagterrasse.
Lejligheden:
Kom med indenfor, når vi åbner dørene op for Strandlodsvej 18V, 1, 7. I træder som det første ind i det store køkkenalrum, der ligger som et stort og åbent miljø med skabsplads til overtøjet. De flotte plankegulve strømmer igennem hele rummet, og køkkenet står karakteristisk med sine mørke, træfarvede moduler, den sorte bordplade og vask. Her er der god plads til at have spisebord og sofaafdeling, mens trappen fører jer videre op til den næste etage. I kommer direkte op til en mindre repos, hvorfra der er adgang til en ekstra stue. Derudover har I to værelser og et lækkert badeværelse med pæne fliser, indbygget vaskesøjle, toilet, vask og bruseniche. I kan også vælge at tage trappen endnu højere op, hvorfra I træder ud på den skønne træterrasse.
Ejendommen:
Det hører til sjældenhederne, at en lejlighed har sin helt egen tagterrasse, men det er netop, hvad der venter jer her. Terrassen er opført i behagelige træmaterialer og giver jer masser af plads, så I kan have alt fra havemøbler til liggestole eller måske et legeområde til børnene. Ejendommen, I flytter ind i, er fra 2017 og har et unikt, moderne design med grå facade, mørke vinduesrammer og en gårdhave, der ligeledes er opført med træmaterialer.
Området:
På Strandlodsvej venter jer et væld af tilbud. Blot 150 meter nede ad vejen finder I caféer, kaffebarer og hippe restauranter, og ligeledes har I både Kvickly og Coop 365 i gåafstand til de daglige indkøb. Amager Strandpark, Lergravsparken og Kløvermarken befinder sig i overskuelig afstand, ligesom I har 800 meter til metroen, så I nemt kan pendle ind til centrum.


Velkommen hjem! Kontakt os for en fremvisning.
2017
Byggeår
4
Antal rum
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

6.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.625 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

42,989 / 34.353 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bjerregaard
home Amager - Kastrupvej

Partner, Ejendomsmægler MDE

anbje@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00