Strandbjerg 2C, 1., Strandbjerg, 2960 Rungsted Kyst

66 m2 lejlighed

Kontant 3.200.000 kr.

2V’er med altan og havudsigt i Rungsted


Vi byder nu indenfor i denne lejlighed på Strandbjerg 2C med en sublim beliggenhed tæt på Rungsted Havn. Boligen er velindrettet, har en altan med havudsigt, og så er der adgang til ejerforeningens badebro – velkommen til en tilværelse i maritime omgivelser!
Lejlighedens 66 kvadratmeter er så veldisponerede, at boligen synes større end først antaget. Spisekøkkenet er holdt i et fint look med vægfliser, og der er god plads til madlavningen såvel som en spisekrog. Der er delvis åben forbindelse til den indbydende stue, hvor du selv kan vælge, hvordan pladsen skal udnyttes med f.eks. tv-hjørne, sofaarrangement og spisestue. Du finder desuden et regulært soveværelse med indbygget skabsplads. Slutteligt kommer en entré og et stort badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle.
Ejendommen er opført i 1995, og lejligheden fremtræder i flot stand, så du kan flytte lige ind og begynde hverdagen. En altandør skaber en flydende overgang mellem ude og inde, hvor du kan møblere en udendørs siddekrog med det skønneste kig til havet og en prægtig ejendom, der ligger overfor. Og som om det ikke var nok, får du også adgang til ejerforeningens havemøbler i "Rosenhaven", samt badebro, hvor Øresund tilbyder en forfriskende dukkert. Det er også en ejerforening med godt fællesskab, og der er bl.a. et grønt fællesareal til fri afbenyttelse. Desuden er der parkeringspladser på ejendommen.
Du kommer til at udfolde din tilværelse i et fantastisk område tæt på Rungsted Havn. Du skal endda ikke bevæge dig mere end få meter, før du når havet, mens havnen ligger en kilometer væk. Her kan du nyde det maritime miljø med badestrand, diverse vandaktiviteter samt spisesteder såsom MASH, Sticks’n’Sushi og Grillen – der er noget for enhver smag, og 1,5 kilometer herfra finder du skovareal, hvor du kan nyde det naturskønne areal med en spadsere- eller løbetur. Og når du skal ind til København, tager det ikke mere end en halv time i bil og en time med offentlig transport.
JaAltan
2Antal rum
1995Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.200.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.848 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,420 / 14.966 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tina Kaas
home Sydhavnen & Projektsalg

Salgschef

kaas@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05