Købsaftale underskrevet

Store Kongensgade 92B, 2. mf., 1264 København K

109 m2 lejlighed

Kontant 6.495.000 kr.

LYS OG MODERNE KØBENHAVNER LEJLIGHED MIDT I FREDERIKSSTADEN MED 2 SOVEVÆRELSER


GENNEMRENOVERET EJENDOMMEN MED ELEVATOR OG HYGGELIG GÅRD

Med byen for jeres fødder er Store Kongensgade jeres nye hjem, hvor hverdagsluksus er en realitet, og hvor kompromiser er en by i Rusland. Lyse overflader og masser af moderne elementer, som passer perfekt til københavnerlejlighedens charme, kommer til at blive en del af jeres hverdag – lige i hjertet af kultur, gastronomi og livlighed.
Når I træder ind i entréen, mærker I straks den sammensmeltning, der er sket, så de engang små rum nu fremstår åbne og luftige. Entré, køkken og stue ligger nemlig som en samlet enhed, og de store gulvfliser fører jer fra hoveddør ind i herligheden. Køkkenet er opført med neutrale, hvide fronter og alt i hårde hvidevarer, mens stuen forbindes med to åbninger. Her er gulve, lofter og vægge alt sammen malet hvide, og gennem det trefagede dannebrogsvindue strømmer dagslyset ind. Selve stuemiljøet indrettes nemt med både sofa og spisebord, mens de resterende kvadratmeter, som rummer to gode værelser og et badeværelse, tager sig af de resterende nødvendigheder. Det er for eksempel muligt at indrette walk-in, kontor eller legerum foruden soveværelse, men lejligheden er også oplagt til deling mellem to venner. Badeværelset binder sløjfe på det hele med masser af skabsplads, separat brus og pæne fliser – meget anderledes end de klassiske badeværelser i gamle lejligheder.
Ejendommen fra 1865 gemmer på en fin baggård, hvor ungerne kan lege og cyklerne kan stå i fred, og hvor naboerne kan komme hinanden ved omkring bord-bænkesættene. 

Ejendommen er desuden blevet totalrenoveret og konverteret fra erhverv til privat, hvilket betyder at hvis du ønsker at udleje lejligheden, er det tilladt at tage fri markedsleje!
Og så er der beliggenheden, som måske er det bedste ved det hele. En tilværelse på Store Kongensgade betyder, at alt kommer til at være inden for rækkevidde. Utallige prisbelønnede restauranter ligger spredt langs gaden inklusiv metrostop, liberale erhverv og dagligvarebutikker, mens hver eneste sidegade fører ind mod hyggelige afkroge af byen, hvor arkitekturen afslører en by i forvandling siden 1600-tallet.
Velkommen.
JaElevator
3Antal rum
1865Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Jørgensen
home Amagerbro - Islands Brygge

Indehaver - BA jur. & HA(jur.)

rasj@home.dk

32 64 31 00

32 64 31 00