Store Kongensgade 69C, 3. th., 1264 København K

65 m2 lejlighed

Kontant 4.795.000 kr.

Ugeneret baghus med elevator, kæmpe solrig altan, lækkert alrum og stort badeværelse!


Veldrevet ejerforening med fornuftige ejerudgifter og stenkast fra Cityringen!

I et ugeneret baghus fuldstændigt fri for støj udbyder vi nu denne fine, charmerende og komplet indflytningsklare lejlighed. Det her er et hjem for den kræsne single, måske den studerende, eller for parret, som både søger en central beliggenhed og samtidig roen – og så indfrier den også ønsket om en stor altan.
I skal se på 65 kvadratmeter, og de er virkeligt godt givet ud på en entré med opbevaring og vaskefaciliteter, og herfra åbnes der videre op til hjemmets store leverum: Køkkenet får I nemlig i åben forbindelse med alrummet, og dertil kommer et perfekt soveværelse i en virkelig skøn størrelse. Hjemmet afrundes af et badeværelse, som ligeledes er dejligt rummeligt, hvilket både giver rigelig plads til vaskemøbel, væghængt toilet og bruseniche. Boligen tilbyder den idéelle blanding af sjæl, charme og moderne faciliteter; det moderne badeværelse og det strømlinede køkken komplementeres således af smukke plankegulve, sprossede dannebrogsvinduer og dertil det fineste lysindfald – og selvfølgelig udsigten over gården.
Alrummet bliver kun yderligere lyst og luftigt af, at I kan åbne de dobbelte terrassedøre lige ud til en stor, solrig altan. Herude kan I etablere et lounge-arrangement, ligesom I kan møblere med et cafésæt, så både kaffen og middagen kan nydes i det fri – Frederiks Kirkes spir titter tilmed op over tagryggene. Afslutningsvis er det også værd at nævne, at der er elevator i ejendommen, og at I bliver en del af en veldrevet forening.
Det er en sjældenhed, at man kan få det så trygt og roligt som her. Det ugenerede baghus ligger lige midt i Københavns uendelige tilbud og muligheder – metroen er i bogstaveligste forstand lige om hjørnet, så I på ingen tid kan komme vidt og bredt, og indkøbsmuligheder, smagfulde caféer, velrenommerede restauranter, butikker, brugskunst og alt derimellem kan I let gå til. Det samme gælder for de rekreative pauser og fantastiske slentreture, der kan forløbe gennem Kongens Have, Kastellet og Københavns kanaler. I kan gå til alt det på godt fem minutter.

JaAltan
JaElevator
2Antal rum
1988Ombygget

Økonomi

Kontantpris

4.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.944 kr.

Udbetaling

240.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,564 / 22.360 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Farhad Khamseh
home Christianshavn - City

Indehaver

fakha@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00