Stjernevej 23, 2. tv., 7100 Vejle

91 m2 lejlighed

Kontant 1.595.000 kr.

91 kvm udsigtslejlighed - totalrenoveret i 2015


God altan med sol fra morgen til aften

Beliggende i naturskønne omgivelser og med blot 2,4 km til Vejles hyggelige gågade, finder du denne totalrenoverede udsigtslejlighed på 91 kvm. Lejligheden blev i 2015 renoveret fra A-Z, således den i dag fremstår 100% indflytningsklar og tidssvarende. Samtidig med renovering, blev planløsningen ændret, således du i dag har et stort køkken/alrum og badeværelse med plads til egen vaskesøjle.

Med sin beliggenhed på det attraktive Uhrhøj, har du alt hvad du behøves inden for gå-/cykelafstand. Her kan bl.a. nævnes Petersmindeskolen, daginstitution, fritidsaktiviteter i Petersminde Hallen, offentlig transport, indkøb og Vejle Centrums mange muligheder. Nyder du lange gå-, cykel- eller løbeture på fredelige skovstier, så er denne lejlighed det perfekte udgangspunkt. Den kuperede Uhre Skov byder nemlig på et hav af hyggelige stier, som bl.a. fører til området ”Himmelpind”. Himmelpind er en skovklædt bakke mellem Uhrhøj og Vejle, hvor der på toppen ved Uhrhøj, er en fantastisk udsigtspost over Vejle Centrum. 

Som nævnt blev lejligheden totalrenoveret i 2015, hvor mere eller mindre alt blev lavet. Her kan bl.a. nævnes nyt badeværelse, nyt HTH køkken, filt på væggene, nye gulve, nye elinstallationer, nye indvendige døre og karme, spots m.m. De 91 kvm er indrettet uden nogen form for spildplads og byder på følgende: En entré/gang, hvorfra du har adgang til alle de andre rum. Lejligheden har et stort soveværelse, et værelse og et badeværelse med plads til vaskesøjle. Fra alle lejlighedens værelser og opholdsrum, har du en fantastisk udsigt over en stor del af Uhrhøj og Vejles smukke kuperede terræn. 

Herudover byder lejligheden på et rummeligt køkken/alrum med god plads til spisebord og en stor stue med udgang til lækker altan. Gennemgående for hele lejligheden er det lyse materialevalg og det fantastiske lysindfald. På altanen har du rig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt og solen fra morgen til aften. 

Til lejligheden hører et opbevaringsrum, ligesom du har parkeringsret på den bagvedliggende parkeringsplads. Herudover har ejerforeningen en gildesal som kan lejes mod en mindre betaling og der er tilknyttet vicevært, som tager sig af udenomsarealer, trappevask, m.m.

Kontakt home Vejle på 75 82 28 11 for en fremvisning af lejligheden!
JaAltan
4Antal rum
1969Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.277 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,256 / 7.521 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Patrick Ø. Buchholdtz
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE - Salgschef

pabu@home.dk

75822811

75822811