Stengårds Alle 204, 2., 2860 Søborg

139 m2 lejlighed

Kontant 3.995.000 kr.

Fantastisk dejlig størrelse!


Masser af plads og skøn rummelighed!

Lejligheden byder bl.a. på 3 gode værelser, kæmpe stue, spisekøkken og 2 toiletter.

Dejlig central beliggenhed nær både S-tog og gode busforbindelser.

Ejendommen: Den klassiske gule mursten bygning og med den flotte tagkonstruktion med de røde tegl er opført i 1948. Ejerforeningen er yderst veldrevet i samarbejde mellem bestyrelsen og Nord Ejendomsadministration. Ejendommen er løbende blevet rigtig godt vedligeholdt og af nylige forbedringer og renoveringer kan følgende bl.a. nævnes: Renoverede facader. Nyt tag. Nye vinduer. Renovering af faldstammer.

Fællesfaciliteter: Brugsret til kæmpe loftsrum (nr. 1). Fællesvaskeri (indgang mellem 162-164 i gården). Flere tørreloft. Cykelkælder. Cykelparkering. Selskabslokale. Servicefirma (trappevask m.v.). Arbejdsdag. Mulighed for egen p-plads i gården (venteliste), Fælles gårdhave med bl.a. legeplads.

Lejligheden indeholder: Entréen byder velkommen og leder ind i et hjem med en god planløsning, og hvor alle rum er store og lyse. Den rummelige stue med sit gode lysindfald fra sydøst tilbyder fleksible indretningsmuligheder og god plads til både spiseafdeling og de bløde møbler. Her er høje vinduespartier og franske døre, der sammen med de neutrale farver giver en følelse af rummelighed og ro. Spisekøkkenet, som støder op til stuen, er praktisk indrettet med god skabsplads og arbejdsflader. Fordelingsgangen giver et naturligt flow gennem hjemmet og fører videre til tre værelser, der alle har god plads til både seng og opbevaring. Hjemmets badeværelse er holdt i lyse fliser med en glasafskærmet bruseniche, mens gæstetoilettet også rummer vaskefaciliteter. Ved siden af stuen findes desuden et praktisk depotrum, der er perfekt til opbevaring.

Området: En dejlig beliggenhed, der er meget centralt placeret med de vigtigste faciliteter lige for fødderne af dig. Her er gode indkøbsmuligheder i de klassiske supermarkeder, herunder den lokale Netto og Kvickly, og hvis den store shopping tur skal planlægges, ligger Lyngby Storcenter eller Søborg Hovedgades mange faciliteter kun få min. fra ejendommen. En placering med nem adgang til City via både bil, buslinjer eller S-tog og kommende Letbane. Tæt på Buddinge Station, hvorfra der både afgår busser og S-tog til København, som er under 10 km. væk. Nær på Gladsaxe svømmehal, stadion og skøjtehal, der byder på mange idrætsfaciliteter. En gårdhave danner rammerne om et rigtigt hyggeligt miljø, hvor man kan nyde det fri og de grønne omgivelser.
4Antal rum
1948Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.034 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,992 / 18.677 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ricco Clausen
home Søborg - Dyssegård

Områdechef & Ejendomsmægler, MDE

riccoc@home.dk

39 67 18 18

39 67 18 18