Stadion Allé 25, st.. tv., 8000 Aarhus C

99 m2 lejlighed

Kontant 4.299.000 kr.

Herskabelig 3-værelses Frederiksbjerg lejlighed


FREDERIKSBJERG

home Aarhus City har nu fornøjelsen at udbyde denne pragtfulde 3'er på det attraktive Frederiksbjerg.

Du kommer ind i lejlighedens rummelige entré hvor der er masser af plads til tøj og sko. Lejlighedens elegante køkken er holdt i hvide elementer og har alt i hårde hvidevarer, samt god skabsplads grundet overskabe.

De to smukke og herskabelige stuer giver rig mulighed for at indrette sig med både sofagruppe og spisearrangement. Samtidig giver de store vinduespartier et skønt lysindfald ude fra Stadion Allés smukke gade. 
Grundet stuernes og lejlighedens planløsning kan lejligheden både benyttes af parret som ønsker to store stuer én suite, eller som værende delevenlig for 3 personer. Mulighederne er mange. 

Yderligere er der et stort soveværelse med god skabsplads.

Lejlighedens badeværelse fremstår nydeligt med gode opbevaringsskabe, dobbelt håndvask og separat bruseniche.
Igennem det meste af lejligheden kan den rummelige og gode lofthøjde nydes, som flot dekoreres af de elegante stuklofter.

Lejligheden er med i en yderst velfungerende og vellidt ejerforening, hvor man bl.a. i 2008 har skiftet taget, i 2013 renoveret opgangen, 2021 renoveret facaden mod Stadion Allé og i 2022 udskiftet koldt og varmtvands strenge. 

Frederiksbjerg – en bydel med sjæl.
Frederiksbjerg er på mange områder en unik bydel i Århus. Området er blandt andet kendetegnet af sine brede gader og boulevarder, der giver lys og luft i de højloftede herskabslejligheder, som bydelen er så rig på. Frederiksbjerg er kendt som Århus’ spisekammer på grund af de mange specialforretninger med fødevarer og på grund af de to ugentlige torvedage på Ingerslevs Boulevard. Med byens største indkøbscenter, Bruuns Galleri, et selvstændigt caféliv, gåafstand til både skov, strand, lystbådehavn, tivoli og stadion, samt ikke mindst et veludviklet beboersamarbejde og foreningsliv, er Frederiksbjerg et af byens mest efterspurgte områder for alle aldre.

3Antal rum
1929Byggeår

Økonomi

Kontantpris

4.299.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.558 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,707 / 19.897 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699