St. Sct. Hans Gade 1A, 8800 Viborg

93 m2 lejlighed

Kontant 1.845.000 kr.

Her har du muligheden for at blive indehaver af et fantastisk stykke Viborg historie


Stueplanslejlighed med egen parkering

Velkommen til Viborgs absolutte centrale bydel, og velkommen til denne historiske midtbylejlighed, der er placeret med Nytorv som nærmeste nabo.

I nærmiljøet findes brostensbelagte gader og historiske bygninger. Her er kun få meter til hvad du behøver, og Domkirken, gågademiljøet, og alle midtbyens øvrige faciliteter, kan du finde lige ude foran din dør.

Ejerlejligheden er et kapitel for sig, og har gennem tiden tjent til mange forskellige formål. Og det må formodes at det kun er fantasien der sætter grænser omkring historierne - Den nuværende ejer har skriftligt indsamlet en del oplysninger om ejendommen.

Indvendigt er her intelligent indrettet så lejlighedens i alt 140 kvadratmeter kan have mange funktioner. På nuværende tidspunkt bydes man velkommen i indbydende entré, hvorfra man træder ind i det skønne hyggelige stue- og alrumsafsnit, der virker som det primære opholdsareal. Her findes gode afdelinger og hyggekroge, og den tilstødende tv-stue kan let anvendes til værelse, så der er to separate store værelser. Det lyse Unoform køkken ligger i forbindelse med alrummets spiseafsnit. Endvidere findes et fint soveværelse og badeværelse.

Et meget stort plus ved lejligheden er den anvendelige kælder på ca. 50 kvadratmeter, der har mange anvendelsesmuligheder, så hvad enten du er til vinkælder, hobbyrum, hjemmebiograf, bibliotek eller noget helt andet kan du få dine drømme opfyldt.

De udvendige arealer, med et smukt historisk gårdhavemiljø, egen parkeringsplads og mange skønne kroge bør ligesom lejligheden opleves "live"

Kontakt home Viborg på 8661 1999 for at høre nærmere.
1800
Byggeår
4
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

1.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.712 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,422 / 8.944 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Jensen
home Viborg

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

flje@home.dk

86611999

86611999