Ingen bopælspligt

Sortedam Dossering 83, 1., 2100 København Ø

253 m2 lejlighed

Kontant 25.750.000 kr.

UDEN BOPÆLSPLIGT - 253 kvm herskabslejlighed på prima beliggenhed


Sortedam Dossering - København Ø

UDEN BOPÆLSPLIGT – PRIMA BELIGGENHED DIREKTE UD TIL SØERNE
Blot få residenser i København byder på en så fortryllende udsigt som en beliggenhed på Sortedam Dossering.
For københavnerne er søerne fra Østerbro til Vesterbro synonyme med afslappende gåture, fred og ro samt enestående naturoplevelser midt i byen. Både børn og voksne forkæler ænder og svaner med godbidder og bænkene er vidner til kys og øjeblikke, hvor hænder holdes fast. At bo her betyder at være tæt på Indre By, Nørrebro, Vesterbro og metrostationen. Kort fortalt, alt hvad København har at byde på.
En privat elevator fører dig direkte op til lejligheden på intet mindre end 253 kvadratmeter og med en ekstraordinær loftshøjde på næsten 4 meter. Hver eneste kvadratmeter er blevet gennemgribende renoveret og omdannet til den sublimt elegante bolig, som den er i dag. Alt er blevet fornyet, alt gammelt er blevet erstattet: VVS-installationer, kabler, elektriske systemer, vægge, paneler, køkken-alrum, 2 badeværelser - intet er blevet overset.
Du bydes velkommen i en rummelig fordelingsentré, som fører direkte til boligens hjerte, nemlig det store køkken-alrum med udsigt til søerne. Vivre køkken med Quooker og rigeligt skabsplads, spisestue og opholdsstue med adgang til den møblerbare glaskarnap, som tilføjer en ekstra dimension til udsigten, da Sortedam Sø nu træder ind i selve rummet. Ydermere endnu en opholdsstue med indbygget reolsystem, 4 gode soveværelser og nyrenoverede badeværelser med gulvvarme og separat bruseniche(r). Vaskesøjle er installeret i lejligheden.
Over alt i boligen findes gennemgående plankegulve, original stuk, smukke paneler og indbyggede skabe/reolsystemer. Alt det som feinschmeckeren kunne ønske sig.
Dossering med to "s'er" er en gammeldansk betegnelse og refererer til en skrænt, da de tre søer i København mod vest har skrænter af granit, der kan være op til fem meter dybe. Søerne ligger, som om de altid har været der. Og i stor udstrækning er det faktisk tilfældet, da søernes formation stammer fra istiden, hvilket Absalon så et stort potentiale i, da han grundlagde København.

1886
Byggeår
8
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Kontantpris

25.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

11.493 kr.

Udbetaling

1.290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

156,455 / 125.029 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Caroline Bodin Trærup
home Charlottenlund - Klampenborg

Ejendomsmægler, MDE

cart@home.dk

39 64 59 00

39 64 59 00