Solsortehaven 22, 6100 Haderslev

100 m2 lejlighed

Kontant 2.245.000 kr.

Haderslev


Lys og indflytningsklar bolig

Velkommen til Solsortehaven 22. Med hele 100 kvadratmeter velindrettet boligareal byder dette rækkehus på rummelighed og komfort i særklasse. Når du bor på Solsortehaven, er alt inden for rækkevidde, indkøbsmuligheder, skoler, og offentlig transport ligger således i bekvem gåafstand, hvilket gør din hverdag let og bekvem.

Din nye bolig byder på et stort køkken-alrum, der smelter sammen med stuen. Her er plads til at udfolde sig, underholde gæster og skabe fælles minder. De store vinduespartier åbner op til terrassen, hvilket giver en dejlig indendørs-udendørs harmoni.

Boligen byder på to værelser. Begge er udstyret med indbyggede skabe, der giver dig rigelig opbevaringsplads og orden i dine ejendele. Dette giver dig ligeledes frihed til at indrette rummene, som du ønsker - enten som et ekstra soveværelse, gæsteværelse eller kontor.

Badeværelset er indrettet med en rummelig bruseniche, flot skabsarrangement og væghængt toilet. Bryggerset er udstyret med faste skab og vaskesøjle.

Udenfor finder du et skur, perfekt til opbevaring af haveredskaber, cykler og alt det, du ikke ønsker at have indendørs. Haven er en skøn og nem at passe da den primært er anlagt med flisebelagt terrasse og græs.

Solsortehaven 22 er beliggende i et af byens mest eftertragtede kvarterer. Her kan du nyde de grønne omgivelser, tage skønne gåture i den omkringliggende natur, samtidig med at du har nem adgang til alle midtbyens bekvemmeligheder.

3Antal rum
2022Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.592 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,945 / 10.224 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Wiese Madsen
home Haderslev - Vojens

Ejendomsmægler, MDE

wiese@home.dk

74530545

74530545