Købsaftale underskrevet

Sofiegade 24, 3. 22., Christianshavn, 1418 København K

83 m2 lejlighed

Kontant 5.498.000 kr.

Fantastisk velindrettet 3 vær bolig med altan & udsigt lige ud i grønne omgivelser


Fælles tagterrasse - rolige omgivelser - ingen naboer på hver side af boligen

På en yderst attraktiv placering i hjertet af Christianshavn udbydes nu denne skønne lejlighed til både par, singler og den lille børnefamilie. Her får I mange gode kvadratmeter samt en skøn, sydvendt altan, der særligt i sommermånederne vil danne ramme om alskens hyggelige stunder.
Boligen råder over 83 kvm, som fordeler sig på en entré, et badeværelse, en stue, et nyere højkvalitetskøkken fra HTH køkken, et walk-in closet samt to gode værelser. Fra I træder ind ad hoveddøren, vil i med det samme kunne bemærke den meget lyse og luftige stemning, som lejligheden er ekviperet med. Det kan blandt andet tilskrives lejlighedens placering i ejendommens tredje sal, som tillader solens stråler at skinne uobstrueret gennem de store vindues- og indgangspartier af glas. Hertil kommer en god udnyttelse af kvadratmeterne, hvor der er sørget for meget opbevaringsplads både i entré, køkken og det disponible rum i form af skabe, således jeres hverdag kan fungere uden rod og forstyrrelser. Badeværelset er også her nævneværdigt, da det både indretnings- og størrelsesmæssigt adskiller sig fra de gængse små københavnerbadeværelser med sit separate brus med badekar.
Jeres kommende hjem er beliggende i en moderne, rødstenet ejendom, som er opført i 1975, og hvis facade er prydet af brede vinduespartier og både små og store, overdækkede altaner. Som beboere kan I desuden se frem til en række fælles udearealer: herunder en skøn tageterrasse og et asfalteret gårdområde med mulighed for cykelparkering. Der er elevator i byggeriet.

Da der er parkeringskælder under byggeriet - kan der være mulighed for evt. leje af p-plads. Det kommer an på ledighed og køretøjets beskaffenhed
Med en så central placering på Christianshavn får I alt det bedste, byen har at tilbyde. I kommer til at bo lige ved Christianshavns Torv og Torvegade, som byder på både spisesteder, butikker og caféer, samtidig med at I har Christianshavns Vold nærmest lige i baghaven. Både Indre By og brokvartererne kan desuden nås på ingen tid både på cykel samt med bus- eller metro fra den nærliggende Christianshavns Metrostation. Hvad mere kan man ønske sig?
1975
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Thomsen
home Christianshavn - City

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

totho@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00