Søndre Ringgade 79, st.. tv., 8000 Aarhus C

64 m2 lejlighed

Kontant 2.074.000 kr.

Fantastisk delevenlig 2-værelses lejlighed m. godt badeværelse og fransk altan


Søndre Ringgade - Aarhus C

home Aarhus City har nu fornøjelsen af at udbyde denne yderst velholdte delevenlige lejlighed.

Lejligheden er med sine 2 værelser, samt fine fordelingsentré, et oplagt forældrekøb til deling af to personer. Man bydes indenfor i lejlighedens rummelige fordelingsentré med det yderst velholdte og flotte parketgulv samt et mindre indbygget skab og masser af plads til tøj og sko.

Fra fordelingsentréen er der indgang til lejlighedens stue, der byder på et fantastisk lysindfald og igen de smukke parketgulve. Her er der rig plads til at indrette sig med på tv-arrangement og spisebords område. Fra stuen er et fint kig til både træer og den flotte Læssøesgade skole.  
Fra fordelingsentréen er der ligeledes indgang til soveværelset, som tilsvarende har en rigtig fin størrelse: Værelset har masser af plads til skab, seng, skrivebord og byder ligeledes på de fineste gulve og en fransk altan. 

Lejlighedens køkken er holdt i lyse materialer med masser af opbevaringsplads og alt i hårde hvidevarer. Badeværelset har en god størrelse, der for de fleste lejligheder er særdeles misundelsesværdigt med rummelig separat bruseniche samt et lille vindue. 

Som ejer af lejligheden, får man ligeledes adgang til nogle fine fælles faciliteter i kælderen med både opbevaringsplads og vaske-/tørrefaciliteter. Desuden råder foreningen over et dejligt gårdhavemiljø, perfekt til de lune sommeraftener!  

Velkommen til det oplagte forældrekøb eller førstegangskøb for både parret og singlen.


Frederiksbjerg – en bydel med sjæl.

Frederiksbjerg er på mange områder en unik bydel i Århus. Området er blandt andet kendetegnet af sine brede gader og boulevarder, der giver lys og luft i de højloftede herskabslejligheder, som bydelen er så rig på. Frederiksbjerg er kendt som Århus’ spisekammer på grund af de mange specialforretninger medfødevarer og på grund af de to ugentlige torvedage på Ingerslevs Boulevard.

Med byens største indkøbscenter, Bruuns Galleri, et selvstændigt caféliv, gåafstand til både skov, strand, lystbådehavn, tivoli og stadion, samt ikke mindst et veludviklet beboersamarbejde og foreningsliv, er Frederiksbjerg et af byens mest efterspurgte områder for alle aldre.

1938
Byggeår
2
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

2.074.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.289 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,845 / 10.182 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699