Søndervangs Allé 14D, 2. tv., 8260 Viby J

63 m2 lejlighed

Kontant 1.998.000 kr.

UDSIGTEN - VIBY J


2-værelses på toppen af Viby i elevatorejendom

Det er ikke uden grund at ejerforeningen er døbt "Udsigten", for bygningen er placeret på en af Viby's højest placerede områder, så der sikres et suverænt lysindfald og en blændende udsigt fra lejlighederne. Særligt fra denne lejlighed da den ligger i hjørnet af ejendommen og på 2. sal . Lejligheden er perfekt som forældrekøb, 1. gangs køb eller til tiden efter den store villa. 

Med denne beliggenhed bor man centralt i Viby med MEGA syd, Viby Centret og Erhvervsakademiet lige i nabolaget. Herudover tager letbanen dig til Aarhus C på meget kort tid. 

Bygningens facader fremstår smukt kombineret af mørke teglsten, cedertræ og glas. Den spændende løsning sikrer at bygningerne udstråler både dynamik og kvalitet. 

Lejligheden fordeler sig på 63 kvm og indeholder følgende: 

Fordelingsentré med plads til sko og overtøj. Herfra adgang til lækkert badeværelse i tidløse materialer og med separat bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og selvfølgelig gulvvarme. Pænt og moderne hvidt køkken med god plads og plads til et spisebord hvor aftensmåltidet kan nydes - også med plads til besøg af familie og venner. 

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen så der er god plads til både sofagruppe og spisebord. Herfra adgang til den skønne altan hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes, for ikke at tale om udsigten udover solnedgangen - magisk. Herudover dejligt soveværelse med indbygget skab.

Til lejligheden hører kælderrum, cykelkælder og gratis parkering.

home byder velkommen.

2010
Byggeår
2
Antal rum
Ja
Altan
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.350 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,290 / 9.741 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Jeppesen
home Viby - Hasselager

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

njeppe@home.dk

86114499

86114499