Købsaftale underskrevet

Snorresgade 6, 3. th., 2300 København S

64 m2 lejlighed

Kontant 3.695.000 kr.

STOR, LYS & DELEVENLIG 2V’er MIDT PÅ BRYGGEN


Er I til stuklofter, plankegulve og fyldningsdøre, så vil I straks falde for denne 2V’er, som byder på klassisk charme fra start til slut. Her overtager I en rummelig toværelses på hele 64 m2, som tilmed placerer sig på en yderst attraktiv adresse lige midt på stemningsfulde Islands Brygge.
I ankommer til Snorresgade 6, hvor I møder en flot og charmerende ejendom fra 1913, og her ligger lejligheden perfekt placeret på 3. sal, så I bor ugeneret med lang afstand til trafik og byliv. Oppe på 3. vil I også opleve, at dagslyset nemt finder vej ind gennem de store, sprossede vinduer, hvilket skaber en rar og luftig atmosfære.
Det er en optimal planløsning, der fordeler de mange kvadratmeter, så fra entréen kan I tilgå både badeværelset, køkkenet, stuen og soveværelset. Det betyder, at lejligheden er delevenlig, og det kan altså oplagt være to venner, der indretter sig med to værelser, ligesom det kan blive en skøn base for såvel singlen som parret.
Der er tale om et hjem i en nydelig stand. I får bl.a. et tidløst badeværelse, der er indrettet med både væghængt toilet og separat brus, og dertil kommer et stilrent køkken, der er udstyret med alt fra god skabsplads til gaskomfur, så der er fine forhold for madlavningen. Alt det afrundes af soveværelset, hvor I nemt finder plads til dobbeltsengen og garderobeskabet, samt stuen, hvor I oplagt kan indrette jer med spisebordet i lyset fra den smukke karnap.
Gemt væk fra bylivet får I glæde af en lukket gård, hvor I kan nyde sommerdagene omkring et borde-bænke-sæt i solen – og lokker byen, skal I blot bevæge jer ud på gaden, for herfra folder Islands Brygge sig ud med alt, hvad I kan ønske jer. Den attraktive bydel rummer alt fra små caféer og lokale bagerier til specialbutikker og populære havnebade. I bor få skridt fra vandet og havneparken, og I kan også lufte løbeskoene på Fælleden, så I mangler ikke natur trods den centrale byadresse. I har desuden kun 750 m til metroen.
2Antal rum
1913Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Cederholm
home Amagerbro - Islands Brygge

Indehaver, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

niced@home.dk

32 64 31 00

32 64 31 00