Snærildvej 8, 1., 8300 Odder

63 m2 lejlighed

Kontant 775.000 kr.

Delevenlig 3-værelses lejlighed - halvdelen af en villa


ODDER

På Snærildvej - i den ende nærmest Odder Centrum, finder du denne villa, som er opdelt i 2 lejligheder.

Lejligheden ligger på 1. sal og er perfekt til dig som førstegangskøber, parret, den lille familie eller til deling for to. 

Du kan parkere bilen på den fælles parkeringsplads foran huset, hvorfra du ad stien langs hækken kommer om til det fælles gårdmiljø, her er der et godt udhus, som er delt op i to, hvor du vil få adgang til den ene del, med tørretumbler og plads til værksted, opbevaring eller hvad behovet er. Bag udhuset er der et haveareal, som tilhører lejligheden.  

Fra gården finder du indgangen, som er en entré med lidt plads til sko og overtøj. Herfra har du trappen op til lejligheden, som ender i et godt repos med vaskemaskine, samt døre til separat køkken, til badeværelse med brus og til det centrale værelse/alrum.

Fra alrummet er der adgang til 2 værelser - et til hver side - begge i en god størrelse. Er du kun dig selv, kan du have soveværelse i det ene, og stue i det andet, og dermed bevare det centrale rum som alrum/spisestue.
Alternativt kan du dele lejligheden med en roomie, og reducere huslejen ganske meget.

Lejligheden bærer præg af, at det er et ældre hus, så du skal påregne lidt modernisering af køkken/bad, men rummene, beliggenheden, og de ekstra muligheder du får, bør gøre denne lejlighed interessant for de fleste.

Ejerforeningen har en rigtig god økonomi, og har p.t. en god opsparing, selvom der er brugt penge på facader, have og tag på udhuset.

Der er mulighed for at købe hele ejendommen, lejligheden i stuen, sælges dog med lejer. 
Spørg home for yderligere information om mulighederne

Vi glæder os til at byde dig indenfor.
3Antal rum
1906Byggeår

Økonomi

Kontantpris

775.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.147 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,558 / 3.639 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22