Købsaftale underskrevet

Slotsbakken 1C, 1. th., 6400 Sønderborg

111 m2 lejlighed

Kontant 2.195.000 kr.

Spændende bylejlighed i tre plan med skøn udsigtsterrasse


Særdeles attraktiv beliggenhed tæt på havnemiljøet


Få skridt fra Sønderborg Slot ligger denne charmerende og flot renoverede lejlighed i tre plan, som vi her har fornøjelsen at udbyde til salg. Lejligheden er i tre plan og byder blandt andet på en skøn terrasse med masser af sol og dejligt kig til slot og havnebassin. Der er et hyggeligt baggårdsmiljø bag ejendommen, hvor udendørslivet kan nydes i de lune sommermåneder – hvis I da ikke vil benytte jer af de mange skønne muligheder i nærområdet. Med adresse her bliver I en del af det eftertragtede maritime miljø omkring havnen, og I får let adgang til alt det bedste ved Sønderborg. Der er kort gåafstand til både natur, kultur, butikker og spisesteder, og I kan desuden glæde jer over, at der er gode parkeringsmuligheder i nærområdet.
Lejligheden ligger på første, anden og tredje sal i en flot, ældre ejendom fra 1877 med tre ejerlejligheder. Ejendommen er blevet gennemgribende renoveret i 2000, og boligen byder på lige dele original charme og moderne komfort. Læg særligt mærke til den åbne etageadskillelse og generøse loftshøjde, som er med til at underbygge lejlighedens lyse, lette og meget indbydende atmosfære. Her mærker man med det samme, at moderniseringen er foretaget med stor sans for både kvalitet, æstetik og rumoplevelse. Pladsen er godt udnyttet, så I får optimalt udbytte af samtlige boligens kvadratmeter.
Der er adgang til lejligheden via et zinkbeklædt trappehus, som er fælles for de to lejligheder på første sal. Man bydes velkommen i et hyggeligt køkken-alrum med trappe til anden sal. Her er lyse trægulve og et fint lysindfald fra de sydvendte glasdøre, som leder ud til to franske altaner. Køkkenet er u-formet og bidrager til en naturlig opdeling af rummet. Køkkenet er indrettet med hvide elementer og ovn i ståhøjde, og der er god arbejds- og opbevaringsplads. Etagen byder desuden på et rummeligt soveværelse med nordvendte vinduer samt et nydeligt badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter.

Fra alrummet er der forbindelse til anden sal, som består af en stor, lys opholdsstue. En glasdør leder ud til den sydvestvendte terrasse, som bliver en skøn udvidelse af opholdsarealet i de lune måneder. Der er masser af sol på terrassen, og I får flot kig over omgivelserne, blandt andet til slottet, havnebassinet og Dybbøl Mølle på den anden side af Alssund.

Øverst oppe på tredje sal er der endnu et værelse/opholdsrum med skønt lysindfald fra syd.

I får eget depotrum i den fælles baggård, og derudover er der et praktisk opbevaringsrum i forbindelse med terrassen til hynder mv.
Udenfor er der et hyggeligt baggårdsmiljø med port mod Slotsbakken. Og få skridt væk venter det stemningsfulde havnemiljø og gamle, brostensbelagte gader som gør dette til en særdeles attraktiv adresse. Alle hverdagens fornødenheder ligger tæt på, og det tager eksempelvis kun lidt over fem minutter at gå til Shoppingcenter Borgen, lige som det heller ikke tager mange minutter at gå eller cykle til strand og skov.
Er I blevet nysgerrige efter at høre mere? Ring til home allerede i dag og bestil en fremvisning.

1877
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.883 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,576 / 10.611 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Merete Lund Brock
home Sønderborg

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

melb@home.dk

74426575

74426575