Skt. Nicolaus Gade 3, 2. 17., 8000 Aarhus C

51 m2 lejlighed

Kontant 2.345.000 kr.

Fantastisk 2´er i det eftertragtede Karolinegården


8000 - Aarhus C

home Aarhus City har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne to-værelses lejlighed i det eftertragtede Karolinegården.


I det moderne byggeri på Skt. Nicolaus Gade finder man Karolinegården. Inden man når lejligheden på anden sal, bydes man velkommen ti ejendommens fine foyer, med elevator.


I lejligheden træder man ind i den åbne entré. Her er der mulighed for at komme af med fod-og overtøj inden man fortsætter ind i lejlighedens leverum. Lejlighedens køkken og stue er  nemlig i åben forbindelse. Her er både plads til sofa-arrangement samt spisebord. 


Lejligheden ligger højt på anden sal med store gulv til loft vinduer, hvor man får et skønt lysindfald. Det gør sig gældende både i leverummet og i lejlighedens soveværelse. Soveværelset har en god størrelse med et stort indbygget skab. 


Til venstre fra entréen har man lejlighedens badeværelse. Badeværelset har en rigtig god størrelse og separat bruseniche. Vaskesøjlen er bygget ind bag døren og optager derfor minimal plads. 


Lejlighedens beliggenhed bliver ikke mere central med kort afstand til Musikhuset, Aarhus Hovedbanegård, Bruuns Galleri og indkøbsmulighed i form af Føtex som befinder sig i ejendommes stueetage. Derudover er Strøget, Åboulevardens caféliv, Godsbanen, uddannelsesinstitutioner og meget mere i kort afstand fra lejligheden - Beliggenheden bliver ikke mere central!


Det betyder også at man fra den enorme fælles tagterrasse som foreningen råder over, har et fantastisk kig over hele byen. Her kan man passende invitere venner eller familie forbi til en kop kaffe ellers et glasvin.


Velkommen til! 

JaAltan
JaElevator
2Antal rum
2015Ombygget

Økonomi

Kontantpris

2.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.055 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,534 / 10.898 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristoffer Mathias Bjørnskov Demant
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Ejendomsmægler

krmb@home.dk

86197699

86197699