Skovvejen 75, 1., 8000 Aarhus C

53 m2 lejlighed

Kontant 2.399.000 kr.

Fantastisk moderniseret 2-værelses delevenlig lejlighed m. skøn altan


Skovvejen - Aarhus C

home Aarhus har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne delevenlige 2-værelses lejlighed m. en skøn tilhørende altan. 

Boligen fremstår gennemgribende moderniseret og er lige til at flytte ind i. Man bydes indenfor i en rummelig entré med plads til overtøj og sko. Herfra er der adgang til alle lejlighedens øvrige rum, hvilket altså gør lejligheden særdeles delevenlig og oplagt til både førstegangskøbere, parret og singlen, men ligeledes forældrekøbet. 

Køkkenet fremstår i lysematerialer, virkelig velholdt og ufattelig godt udnyttet. Her finder man alt i hårde hvidevarer og masser af opbevaringsplads samt et hyggeligt kig mod træerne og baghaven. 
Badeværelset er ligesom køkkenet udnyttet til perfektion. Her er der en kreativ bruseløsning, vindue samt opbevaring.

Lejlighedens stue er rummelig, kvadratisk og let indrettelig - således der både er plads til spisebord og sofagruppe. Her er brugt mange hyggelige timer og det forstår man godt! Et skønt kig i mellem langelinieparken og ned til lystbådehavnen. Lejlighedens nuværende soveværelse er placeret mod den rolige gård og indeholder en charmerende altan, hvorfra de lune sommeraftener kan nydes. I soveværelset er der masser af plads til både seng og skabs arrangement. 

Velkommen til en perle, midt i mellem midtbyen, Aarhus Ø og Trøjborg. 


Området omkring Skovvejen 75 i Aarhus C er en yderst eftertragtet beliggenhed med nem adgang til byens faciliteter og transportmuligheder. Riis Skov er i gå afstand og giver mulighed for afslappende gåture og smukke naturoplevelser. Området byder også på en bred vifte af spændende restauranter, caféer og butikker, der imødekommer enhver smag og stil. Dette område er det perfekte sted at kalde hjem, hvor du kan få det bedste fra både naturen og bylivet.

1900
Byggeår
2
Antal rum
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

2.399.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.859 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,816 / 11.744 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699