Skovvejen 46L, 3. th., 8000 Aarhus C

72 m2 lejlighed

Kontant 3.598.000 kr.

Unik lejlighed i god stand med fantastisk udsigt i det populære Klintegaarden


Aarhus C

På en af  Aarhus' mest attraktive beliggenheder har home Aarhus Nord nu fornøjelsen af at præsentere denne unikke lejlighed i Klintegaarden. Beliggenheden er i absolut særklasse ved Riis Skov, Den Permanente, Træskibshavnen og blot med få minutter til Aarhus Midtby. Her leves livet i med en fantastisk udsigt, hvor man kan benytte sig af de utallige muligheder området byder på.

Lejligheden byder på en god, central entre med plads til sko og overtøjet, hvorfra du kan tilgå alle lejlighedens rum. Videre i boligen har du boligens skønne stue, der bærer præg af det herlige lysindfald fra de store vinduespartier og den helt fantastiske udsigt udover Træskibshavnen og Aarhus Ø. En så forblændende udsigt, at fjernsynet bliver overflødigt.

Her er i stuen god plads til både spisebord og en hyggelig krog med plads til sofaarrangement. Fra stuen er her udgang til en af boligens helt store aktiver, nemlig den skønne, østvendte altan. Her kan de lune sommeraftener nydes i fulde drag i godt selskab og god udsigt. 

Boligens soveværelse har en god størrelse med plads til stort skabsarrangement og et eventuelt skrivebord. Her er fra soveværelset udgang til lejlighedens anden altan, hvorfra du har en skøn udsigt udover Riis Skov og de flotte fællesområder.

Køkkenet fremstår pænt og byder på alt i hårde hvidevarer samt god skabs- og bordplads. Til sidst kan nævnes boligens badeværelse. Et rigtig fint badeværelse med stor separat bruseniche.

I ejerforeningen bliver der værnet om det sociale samvær, hvor der blandt andet kan nævnes stor tagterrasse, bibliotek, udsigtsstue og gæsteværelser.

Lyder denne flotte udsigtslejlighed i det arkitektoniske Klintegaarden som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte home Aarhus Nord på 87 42 40 40 allerede i dag.
1936
Byggeår
2
Antal rum
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

3.598.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.501 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,080 / 17.504 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Thorup
home Aarhus Nord

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

thorup@home.dk

87424040

87424040