Skernvej 12, 4. th., 8000 Aarhus C

95 m2 lejlighed

Kontant 3.495.000 kr.

AARHUS C.


Flot udsigtslejlighed med højt til loftet og skøn lysindfald - delevenlig for op til 3 personer!

home har nu fornøjelsen af at byde velkommen til denne lækre, delevenlige og rummelige udsigtslejlighed på absolut top beliggenhed i eftertragtet og centralt område i Aarhus C. Lejligheden byder på funktionel planløsning og er delevenlig for helt op til 3 personer. Lejligheden står i en fin og indflytningsklar forfatning, kombineret mod at være tro mod lejlighedens oprindelighed samt charme. En god boligoplevelse på én af de bedste placeringer i Aarhus Midtby! Lejligheden kunne også være et muligt forældrekøb.
Planløsningen består i rummelig entré med god plads til sko og overtøj. Her fra adgang til 2 skønne stuer en suite med højt til loftet, stuk, et dejligt lysindfald og pragtfuld udsigt! Her god plads til opholdsstue og og spisestue med plads til mange gæster. Kunne også være 2 regulære soveværelser, som det har været tidligere. Funktionelt og veludnyttet køkken med god opmagasineringsplads. Her bydes der på opvaskemaskine, køle-/fryseskab, komfur, emhætte, sokkelskuffer osv. Derudover 1 soveværelse i god størrelse og et rummeligt badeværelse med toilet, håndvask, bruseniche og toilet.
Opgangen er i en flot, klassisk Aarhus-ejendom anno 1931. I kælderen er fællesfaciliteter, såsom afdeling til cykler og barnevogne, vaske-/tørrerum, og brugsret til tremme rum til opbevaring for hver lejlighed. Via kælderen er også adgang til den fælles terrasse og skønne fælleshave i baggården. Ejerforeningen er velfungerende med venlige og imødekommende beboere og en sund økonomi. Lejligheden her på Skernvej 12, 4. th. ligger i det attraktivt og centralt midt i Aarhus, som bl.a. er eftertragtet grundet kort afstand til Botanisk Have, Den Gamle By og populære uddannelsesinstitutioner. Selve området omkring lejligheden er meget roligt uden den store støj og trafik. Dette trods, at man kun i 2 minutters gåafstand ligger fra gode shopping muligheder – og slutteligt lige ved gode restaurant- og fastfoodmuligheder samt specialbutikker lige ved.
home byder velkommen…

1931
Byggeår
3
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.487 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,563 / 17.095 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Tilst - Sabro

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

8615 2700

8615 2700