Silkeborggade 30, 5. th., 2100 København Ø

114 m2 lejlighed

Kontant 7.995.000 kr.

Fantastisk penthouselejlighed på Indre Østerbro med stor syd/vestvendt altan


Attraktiv beliggende på Indre Østerbro i yderst roligt kvarter

Velkommen til denne unikke taglejlighed på det Indre Østerbro. Ejendommen er udviklet for 4 år siden, hvor hele E/F Silkeborg fik lavet nyt tag og nye lejligheder på toppen af ejendommen. Netop denne lejlighed er formentligt den bedst beliggende af dem alle med masser af lys fra syd/vest og en dejlig udsigt.
Disse lejligheder er udviklet og opført i ekstraordinært høj kvalitet. Der er massive plankegulve i egetræ med underliggende zonestyret gulvvarme i hele lejligheden. Der er ovenlysvinduer i alrummet og i værelserne som ligeledes sikre ekstra lysindfald og arkitektoniske detaljer. Derudover er der et automatisk luftsystem for bedre indeklima, samt lydisolerende materialer ned til underboerne
Du bydes velkommen i et helt igennem unikt køkken alrum/stue ud i eet. Den helt igennem unikke loftshøjde til kiplinjen, på over 4 meter det højeste sted, samt et væld af ovenlysvinduer og kviste skaber en helt unik rumfornemmelse. Fra alrummet er der udgang til syd/vestvendt altan, hvorfra solen kan nydes stort set hele dagen. Lækkert lyst Svane-køkken med masser af skabs- og bordplads samt indbygget opvaskemaskine og hårde hvidevarer fra Siemens.
2 gode soveværelser, begge med god plads til seng og skabsplads og begge med stort kvistparti som eliminerer fornemmelsen af skrå lofter.
Slutteligt findes et rummeligt og stilfuldt badeværelse med indbygget vaskemaskine og separat bruseniche.
En helt igennem fantastisk lejlighed som man skal opleve!
Ejerforeningen er yderst veldrevet og der er skiftet vinduer både til gården – og gaden og ydermere lavet et nyt tag på hele ejendommen samt udskiftet faldstammer i forbindelse med, at der blev etableret nye taglejligheder i ejendommen. Der er brugsret til et dejligt grønt gårdareal samt depotrum i kælderen, hvor man ligeledes har mulighed for at parkerer cyklen i cykelkælderen.
Indre Østerbro når det er bedst. Du får en dejlig, rolig beliggenhed og dog stadigt tæt på alt hvad byen kan tilbyde herunder vandet, caféer og restauranter, et væld af indkøbsmuligheder og shopping muligheder samt Fælledparken, BOPA Plads, Nordhavn og Søerne i gåafstand til lejligheden. Indre By kan ligeledes nås på en kort cykeltur.
Med offentlig transport, så som Nordhavn Metro og S-Tog stationer i gåafstand, har du særdeles gode mulighed for at pendle til/fra arbejde eller tage ind til Indre By på få minutter.
Derudover er lejligheden velegnet som potentiel investerings lejlighed.


JaAltan
4Antal rum
1913Byggeår

Økonomi

Kontantpris

7.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.250 kr.

Udbetaling

400.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

45,776 / 37.137 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Liisberg
home Østerbro

Salg & Vurdering, Vurderingsspecialist for RD

freli@home.dk

35 42 55 55

35 42 55 55