Sandbjerggade 42, 2. th., 2200 København N

53 m2 lejlighed

Kontant 1.950.000 kr.

Delevenlig toværelses lejlighed med attraktiv adresse på Nørrebro


OBS - hjemfaldspligten udløber i 2053

Nu kan Sandbjerggade 42 blive din nye adresse – det her er virkelig en af Nørrebros bedste placeringer, hvor du har Nørrebroparken få skridt fra din hoveddør og Stefansgadekvarteret fem minutter væk. Lejligheden følger trop og er lige så attraktiv med sine 53 veldisponerede kvadratmeter, og vi kan desuden oplyse, at forældrekøb er muligt.
Der er tale om en utrolig flot københavnerlejlighed, hvis 53 kvadratmeter står pænt og byder på den perfekte kombination af klassiske detaljer og nutidigt interiør. Boligen har nemlig både lyse trægulve, smukke stuklofter og store vinduespartier, som sikrer et pragtfuldt lysindfald – og samtidig står både køkken og badeværelse i et tidløst design.
Lejligheden viser sig først og fremmest med en praktisk fordelingsentré, og herfra er der videre afsæt til samtlige rum, hvilket gør lejligheden delevenlig for fx vennepar, søskendepar eller to studerende. Stuen og soveværelset har nemlig begge en god og regulær størrelse, hvorfor de kan fungere som hver sin base – fra stuen er der tilmed altan, hvilket bliver et stort plus i de lune måneder. Afslutningsvis venter der et pænt og funktionelt køkken samt et flisebadeværelse med brus.
Boligen ligger i en ejendom fra 1935, og her er der bl.a. brugsret til et hyggeligt gårdmiljø. Samtidig bosætter du dog på en attraktiv adresse med Nørrebroparken og Nørrebroruten lige om hjørnet. Du kan altså nemt og hurtigt komme fra A-B gennem byens ‘supercykelsti’, hvor du endda næsten slipper for lyssignaler. Stefansgadekvarteret ligger, som tidligere nævnt, også lige i nabolaget og spreder en hip stemning med sine mange specialforretninger, hyggelige cafeer og velrenommerede spisesteder. Der er gode busforbindelser lige ude på Nørrebrogade, og samtidig har du metroen henne ved Nørrebro St. og Runddelen.
Denne lejlighed skal uden tvivl opleves med egne øjne, vil du med på en fremvisning?

Prøv det smarte boligværktøj på https://danskebank.dk/bolig/ hvor du kan beregne dit rådighedsbeløb lynhurtigt, udsøge boliger og se dit rådighedsbeløb på hver enkelt bolig og få godkendelse til køb indenfor 24 timer. For at bruge værktøjet, behøver du IKKE at være kunde i Danske Bank – det er smartere end du tror!
JaAltan
2Antal rum
1935Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.376 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,263 / 9.134 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Pedersen
home Nørrebro

Partner, ejendomsmægler MDE & vurdering for RD

nico@home.dk

35 84 00 55

35 84 00 55