Åbent hus

Søndag d. 3. december

kl. 13.45-14.15

Åbent hus

Søndag d. 3. december kl. 13.45-14.15

Rungstedvej 74, 2. th., 2960 Rungsted Kyst

101 m2 lejlighed

Kontant 3.895.000 kr.

Åbent hus

Søndag d. 3. december

kl. 13.45-14.15

Åbent hus

Søndag d. 3. december kl. 13.45-14.15

3 værelses liebhaverlejlighed med 2 altaner og flot udsigt!


Rungsted Kyst

Midt i Rungsted - lige overfor Rungsted Bytorv, ligger denne fantastiske lejlighed i en smuk gammel rødstensejendom i rigtig god stand.

Ejendommen er løbende blevet top vedligeholdt og fællesudgifterne er tilmed meget lave - alt sammen med til at gøre denne perle af en liebhaverlejlighed til en meget attraktiv sag. I ejendommen er der tillige installeret fibernet.

Ved Rungstedvej er der dørtelefon til lejligheden, dejligt trygt. Her fra er der en lys og flot opgang med bred trappe op til lejligheden, som indeholder: stor møblerbar entré, lyst køkken med vinduer mod gården, stort lækkert soveværelse med 3BO skabe i fuld bredde og fra gulv til loft samt skøn sydvestvendt altan og smuk udsigt mod Folehave skoven og golfbanen i baggrunden. Herudover er der endnu et stort værelse / stue med udgang til endnu en altan - denne stor og møblerbar med udsigt mod hestefolde, skoven og glimt af Øresund i baggrunden. Om vinteren er udsigten til vandet markant - med både Hven og Sveriges fastland i baggrunden.

Endvidere er her en "Pentagon" 5 kantet stue med stor åben pejs og store vinduespartier mod vest og aftenssolen man kan nyde året rundt. Til sidst er her et pænt, lyst badeværelse med brus og badekar.

Få minutter fra lejligheden er Rungsted Havn og de skønne restauranter, caféer, butikker og meget mere - her emmer af liv året rundt. Herudover er der på den anden side af gaden fra lejligheden; Rungsted Bytorv med skønne små specialbutikker, lægehus, Meny og Lagkagehuset. Endvidere er her et par minutter til fods til Kystbanetoget med tog til København på 20 minutter. Prikken over i'et er at du kan svinge golfbaggen over skulderen og gå hen til Rungsted Golfklub og nyde en god match.

Vil du bo lækkert, centralt og have en nem hverdag, så er denne lejlighed lige noget for dig / jer.

Der er privat parkering i gården, fællesvaskeri med gratis vask og tørring samt eget kælderrum.
Sælger har i gården en stor dobbelt garage med el-porte, som er en selvstændig "ejerlejlighed". Denne kan muligvis tilkøbes såfremt køber ønsker dette. 

Lejligheden SKAL OPLEVES!
1936
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

3.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.270 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,965 / 19.184 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Rosenkilde Løgstrup
home Hørsholm - Rungsted

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anro@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21