Roskildevænget 40, 2. tv., 4000 Roskilde

76 m2 lejlighed

Kontant 2.095.000 kr.

Delevenlig 3V’er med stor altan og skøn udsigt


Det er en praktisk og meget delevenlig lejlighed med altan, vi nu kan udbyde til salg her på Roskildevænget 40, 2. tv. i den sydlige del af Roskilde. Nærmest lige rundt om hjørnet har I den nye, kreative Musicon-bydel med blandt andet kunstskole, café, spisesteder og skaterhal. Derudover er der kun 300 meter til den nærmeste Rema 1000, mens der blot er 200 meter til offentlig transport. Motorvejen mod København ligger også tæt på, men dog så langt væk, at I ikke kan høre trafikken. Fra adressen tager det kun fem minutter at cykle til stationen, mens cykelturen til RUC kan klares på omkring et kvarter.
Den treværelses lejlighed ligger øverst på anden sal i en bebyggelse, hvor der er luft og store, grønne fællesarealer mellem de enkelte blokke. Det betyder også, at lejligheden har gode lysforhold, og særligt altanen, der er vendt mod vest, kan nyde godt af solen i eftermiddags- og aftentimerne. Altanen er i glas hele vejen rundt, og den kan nemt lukkes og åbnes efter behov. Om sommeren kan I skyde glasset til side, så I får solen lige på, og om vinteren kan altanen nærmest fungere som en udestue. Den har også en fin størrelse med plads til et bord, et par stole og planter.
Lejligheden har en meget praktisk indretning, for ud over stuen rummer den også to gode værelser, der begge har separat adgang fra entréen. Med denne planløsning er den et perfekt match for to studerende, der søger en delevenlig lejlighed. Oprindeligt var det vestvendte værelse en spisestue, og døren ind til opholdsstuen kan sagtens genetableres, hvis I foretrækker denne indretning. Lejligheden disponerer desuden over et køkken og et brusebadeværelse med terrazzogulv og vindue til det fri.
Fællesarealerne holdes pæne af den velfungerende ejerforening, og derudover er der parkeringsfaciliteter, mens kælderen har vaske- og tørrerum med en god ventilation. Der er dog også installeret en vaskemaskine i lejlighedens køkken. Til lejligheden hører desuden et depotrum til opbevaring.
Denne lejlighed er kort opsummeret til parret, to studerende eller den lille familie på tre, der ønsker en funktionel bolig med en god altan og en særdeles praktisk placering.

JaAltan
3Antal rum
1998Ombygget

Økonomi

Kontantpris

2.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.873 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,109 / 9.676 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Kastrup
home Roskilde

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

anka@home.dk

5555 4000

5555 4000