Rosen 46, 4300 Holbæk

81 m2 lejlighed

Kontant 2.295.000 kr.

Holbæk


Indflytningsklar og velindrettet lejlighed, helt centralt

Ejendommen er opført i 2020 og lejlighederne er designet i tråd med tidens mest attraktive tendenser, der tæller store vinduespartier, lækkert åbent alrum med stilrent indrettet køkken og en planløsning, der udnytter de tilgængelige kvadratmeter optimalt. Vi glæder os til at byde jer indenfor.
Helt centralt i byen, med alt hvad den har at tilbyde indenfor ganske kort gåafstand af boligen, byder denne lækre lejlighed indenfor til en moderne bolig i særklasse.
Pladsen er veludnyttet og fordelt over en god entré med adgang til et praktisk garderoberum med indbygget skab og videre adgang ind i boligens lækre alrum. Her er køkkenet stilrent indrettet med hvide skabselementer og integrerede hvidevarer samt køkken ø, der skaber en naturlig opdeling mellem køkken og stue, hvor I har fin plads til både sofaarrangement og spisebord. Fra alrummet er der adgang til en god fordelingsgang, der åbner op til både boligens lækre badeværelse og to lyse og indretningsvenlige værelser. Det ene værelse har udgang til en solrig vestvendt altan, hvor I kan nyde solen gennem meget af dagen og helt til den forsvinder ned bag byens tage.
Alle faciliteter fremstår yderst velholdte og lejligheden er absolut indflytningsklar.
Ejendommen er pæn og velholdt og her er både fine parkeringsforhold og flotte fællesarealer. Til lejligheden hører desuden brugsret over et praktisk redskabsskur/opbevaringsrum.
Her bliver indkøb ikke nemmere. Med stor og velassorteret dagligvarebutik i stueplan betyder det ikke meget om I glemmer noget på indkøbslisten. I det hele taget har I alt hvad I skal bruge i hverdagen indenfor gåafstand. Med en beliggenhed i Holbæks absolutte centrum har I her et udgangspunkt for hverdagen, hvor alt nemt lader sig gøre.

2020
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.411 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,208 / 11.146 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ryttergaard
home Holbæk

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

fryt@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59