Ny pris

Rødovrevej 36, 1. tv., 2610 Rødovre

56 m2 lejlighed

Kontant 1.695.000 kr.

ATTRAKTIV 2 VÆRELSES LEJLIGHED - ØVERST BELIGGENDE


TÆT PÅ DAMHUSSØEN OG HVERDAGENS FORNØDENHEDER - HYGGELIGE FÆLLESAREALER

HERMED UDBYDES ATTRAKTIV 2 VÆRELSES LEJLIGHED, PÅ FANTASTISK BELIGGENHED!

OMRÅDET
Denne charmerede lejlighed er beliggende i Damhuskvarteret - et område der byder på rolig og fredelig atmosfære. Her kan man nyde godt af det gode naboskab, den fredsfyldte stemning, og både Damhussøen og Damhusengen er inden for kort gåafstand. Der er et væld af muligheder for lange spadser- og løbeture, eller en tur på legeplads med de små. Skal der shoppes, vil man en tur i biffen, eller blot ud at spise et godt måltid - er det prisbelønnede Rødovre Centrum ligeledes indenfor kort rækkevidde. Skole og institutioner findes også i området. Yderligere er der kun 7 km. til Rådhuspladsen og byens pulserende liv. 

EJENDOMMEN
Denne flotte ejendom blev opført i 1940 og fremstår i mursten med gult puds, som bliver prydet med flotte hvide vinduespartier. I kælderen findes et fællesvaskeri, samt brugsret til eget kælderrum. 
Til foreningen hører der hyggelige udendørs arealer med. Blandt andet et dejligt græsareal og brostensbelagt område med borde og bænke, tilbagetrukket fra vejen bag ejendommen, hvor der kan nydes gode stunder med grill og sjov, under åben himmel.

LEJLIGHEDEN
Lejligheden disponerer over 56 veludnyttede kvadratmeter, beliggende øverst i ejendommen. Fra indgangen træder man ind i en rummelig entre med plads til overtøj og sko. Herfra er der adgang til et pænt badeværelse i tidsløse klinker. Ligeledes er der adgang til et pænt køkken i lyse elementer, med træbordplade. Fra entreen er der yderligere adgang til en stor stue med plads til spise- og sofaarrangement. De store vinduespartier der vender direkte mod syd og vest, giver rummet et fantastisk lysindfald. Dertil findes et stort lyst soveværelse, med god plads til både seng og skabs arrangement. Lejligheden er karakteristisk med pæne trægulve og højt til loftet. Her er der plads til ren afslapning og fornøjelse.  

Har lejligheden fanget din interesse?

Kontakt home Rødovre for mere information eller en fremvisning på - 
Tlf.: 36701919 eller mail: roedovre@home.dk
2Antal rum
1940Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.780 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,834 / 7.828 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kia Kuhlmann
home Rødovre

Ejendomsmægler MDE

kiku@home.dk

36 70 19 19

36 70 19 19