Rødkærvej 9, st.. 2., 8471 Sabro

42 m2 lejlighed

Kontant 755.000 kr.

SABRO/Mundelstrup


Flot 2. værelses lejlighed i det gamle mejeri

Med adresse på Rødkærvej 9 får du en rummelig og charmerende lejlighed – perfekt til parret eller den unge studerende, der ønsker at bo i natur smukke omgivelser, uden at miste nærheden til byens mange fornødenheder. Boligen er beliggende i den hyggelige by, Mundelstrup, der er beliggende mellem Sabro og Tilst og kun 5 min. kørsel fra Bilka. Lige ude foran ejendommen, tager busserne dig ind til midtbyen flere gange i timen og få minutter fra adressen byder Tilst på et væld af indkøbsmuligheder. Endvidere har du fra lejligheden nem og hurtig adgang til motorvejsnettet, så du nemt kan komme til både nord og syd.

Bygningen har før i tiden huset et større mejeri, hvilket også ligger navn til ejerforeningen ”Det Grønne Mejeri”. Mejeriet blev i starten af 1990’erne totalrenoveret og lavet om til 32 moderne lejligheder.

Lejligheden er istandsat af sælger og byder indenfor i en praktisk lille entré, der også fungerer som fordelingsgang mellem boligens køkken-alrum, badeværelse og soveværelse. Køkkenet fra IKEA (2019) fremstår lyst og åbent og byder på masser af skabs- og skuffeplads til alle køkkenredskaberne og du har herfra fuldt udkig til alrummet, der ligger i åben forbindelse med stuen. Lejligheden byder endvidere på et badeværelse med separat bruseniche og et rummeligt soveværelse.

Som medlem af ejerforeningen, får du brugsret til gode fællesfaciliteter. Du kan blandt andet frit benytte ejendommens træningsrum der findes i kælderen eller invitere dine kammerater over til et spil bordtennis i kælderens hyggerum.

Endvidere har du mulighed for at parkere din cykel i cykelkælderen samt din bil på parkeringspladsen foran ejendommen og du har samtidig fri benyttelse af vaskemaskine og tørretumbler i kælderen. Sidst men ikke mindst, får du også brugsret til et praktisk kælderrum med god plads til diverse opbevaring.
Skal du holde fest, er der endvidere mulighed for at leje ejerforeningens forsamlingsrum mod et mindre beløb.
Alt i alt en skøn lejlighed nær byens mange herligheder og med gode fællesfaciliteter.

1934
Byggeår
2
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

755.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.063 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,713 / 3.734 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Damgaard
home Tilst - Sabro

Ejendomsmægler, MDE

anda@home.dk

8615 2700

8615 2700