Rødegårdsvej 38, 2., 5000 Odense C

62 m2 lejlighed

Kontant 1.595.000 kr.

Charmerende og indflytningsklar 2 V’er i Studiekvarteret


Ideel til førstegangskøberen eller som forældrekøb

home Dalum kan nu byde køberen indenfor til en fremvisning af denne flotte og hyggelige lejlighed, der er placeret centralt i Odenses eftertragtede Studiekvarter. Med lejligheden får du en bolig, hvor det er plug’n’play, og hvor du har kort afstand til alle hverdagens fornødenheder og det pulserende byliv i Odense Centrum.

Lejligheden er, siden købet i 2015, blevet renoveret betydeligt, hvor der bl.a. er lavet loft til kip, så de gamle og flotte fritlagte bjælker virkelig kommer til sin ret. Ligeledes er der i samme ombæring lavet to hemse, som giver ekstra god opbevaringsplads til lejligheden. Det lyse og nydelige køkken er renoveret med nyt gulv, ny bordplade, opvaskemaskine, emhætte samt vask og armatur. Videre fra køkkenet findes soveværelset med indbyggede skabe. Fra soveværelset nås det nydeligt renoverede badeværelse med gulvvarme. Desuden råder lejligheden over et godt depotrum i kælderen.

Ejendommens fællesfaciliteter råder over vaske- og tørrerum samt en hyggelig have delvist anlagt med græs, småsten og en terrasse helt bagerst – perfekt til at nyde de lune sommerdage.

Fra ejendommen kan du nå det meste indenfor blot et par minutters gang – herunder både Netto, Fakta, Super Brugsen og Letbanen.

Er du interesseret? Så kontakt os nu for en fremvisning.

1895
Byggeår
2
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

983 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,894 / 7.767 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Adam Blacha
home Dalum

Salg & Vurdering

blacha@home.dk

63125540

63125540