Phistersvej 11, 2. th., 2900 Hellerup

106 m2 lejlighed

Kontant 6.500.000 kr.

Lys og indbydende ejerlejlighed med sydvestvendt altan og ideel planløsning


St. Taffelbay - Hellerup

I den eftertragtede bebyggelse "St. Taffelbay" har du nu den unikke mulighed for at erhverve en rummelig og lys lejlighed med en særdeles god planløsning. "St. Taffelbay" består af fire smukke, hvide boligejendomme, der blev opført i begyndelsen af 1950'erne. Denne hovedejendom ligger i fredelige omgivelser mellem Strandvejen og Vingårds Allé, hvilket giver en rolig atmosfære samtidig med, at man befinder sig tæt på nærmiljøet, offentlig transport, indkøbsmuligheder, vandet og grønne områder.
Beliggenheden er ideel, da "St. Taffelbay" er tæt på Øregårdsparken og samtidig befinder sig i nærheden af Charlottenlund Skov, Bellevue Strand og Dyrehaven. Strandvejens charmerende indkøbsområde, St. Taffelbay Bageri, eksklusive butikker og caféer, er blot et stenkast væk.
Her kan du nyde en større altan med udsigt over det grønne fællesareal samt en spisestue med en åben udsigt til Blidah Park.
Indretningen af lejligheden inkluderer en fordelingsentré med indbyggede skabe, et pænt badeværelse med lyse klinker. Der er desuden et stort soveværelse med dobbelte døre, der fører ud til den rummelige altan, samt endnu et soveværelse. Køkken-alrummet er åbent og forbundet med spisestuen, hvorfra der er dobbelte glasdøre, der fører dig ind i den rummelige opholdsstue. Herfra er der også adgang til altanen. Læg hertil, at sælger i hendes ejertid har fået flisebelagt altanen samt fået monteret markise.
Udover lejligheden får du også brugsret til flere fællesfaciliteter i ejendommen, såsom store grønne arealer, vaskeri, tørrekælder, cykelkælder samt brugsret til kælderrum. Bemærk at der i lejligheden findes vaskemaskine og tørretumbler.

Bemærk at sælger har indfriet fælleslånet.
Alt i alt er denne lejlighed en skøn bolig med et gennemgående lys, en velgennemtænkt planløsning og en ugeneret beliggenhed. En unik mulighed for at skabe dit ideelle hjem i "St. Taffelbay".
JaAltan
4Antal rum
1952Byggeår

Økonomi

Kontantpris

6.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.831 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

37,297 / 30.237 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Caroline Bodin Trærup
home Charlottenlund - Klampenborg

Ejendomsmægler, MDE

cart@home.dk

39 64 59 00

39 64 59 00