Peter Holms Vej 25, 2. 1., 2450 København SV

101 m2 lejlighed

Kontant 5.495.000 kr.

Eftertragtet 3V’er med vandudsigt i TeglholmenDrømmer du om at bo i første parket til vandet? Og ønsker du et hjem med en sydvendt altan samt vandudsigt, så langt øjet rækker? Så læs endelig med, når vi præsenterer denne treværelses lejlighed i Teglholmen – en oplagt bolig til alt fra singlen, parret eller den lille familie.
På Peter Holms Vej 25, inviteres du ind til hele 101 kvadratmeter – her er lyse, åbne rum i højsædet, og pladsen er særdeles veludnyttet. Boligen har et eksklusivt Multiform-køkken med en nydelig køkken-ø samt alt i integrerede hårde hvidevarer. Herfra er der åben forbindelse til opholdsstuen, som lægger op til, at du kan indrette spiseområde og sofastue side om side. Derudover er der to værelser, der begge kan anvendes som soveværelser, ligesom det ene kan udgøre kontor eller hobbyrum. Det hele fuldendes af et badeværelse med kvalitetsrigt inventar såsom separat brus, væghængt toilet og vaskesøjle.
Her er der tale om en flot, karakteristisk ejendom i første parket til vandet, som blev præmieret af Københavns Kommune i 2008. Du præsenteres således for en arkitekttegnet bolig med sans for æstetik og funktionalitet, der er opført i kvalitetsbevidste materialer. Som prikken over i’et kommer den sydvendte altan med plads til møbler, og som har uspoleret udsigt over vandet. Det er desuden værd at bemærke, at der er mulighed for at leje p-plads.
Sidst, men ikke mindst, bør den sublime beliggenhed fremhæves: Du kommer til at bosætte dig i et af Teglholmens skønne, maritime miljøer med gode muligheder for kajak samt havnebad og grønne, rekreative arealer med forskellige caféer. Bopælen ligger ligeledes tæt på hverdagens gøremål med supermarked, børnehus og skole inden for en radius på 600 meter, ligesom der er busstoppested 500 meter væk samt Metro på ved i 2024. Med andre ord forbindes du let til Indre By, der også kan nås på et kvarter på cykel.
Vi ses ved vandkanten!
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2007Byggeår

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.239 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,516 / 25.566 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Krarup
home Valby City

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

krarup@home.dk

36 30 60 88

36 30 60 88