Papirøen 55, 4. th., 1436 København K

131 m2 lejlighed

Kontant 19.000.000 kr.

Uovertruffen udsigt, arkitektoniske finesser, lys og design


Velkommen til Papirøen 55, 4.th

Det er Cobe, der stilsikkert har slået stregerne for det mageløse byggeri, som troner på Papirøen. Det er første gang i historien, at der skal bo mennesker i denne nye, urbane bydel, hvor I kan fylde livet ud med streetfood og oplevelser.
Det er specialfremstillede teglsten i en varm, gullig glød, som pryder facaderne, der i udtryk og opbygning sender referencer til stedets historie og ikke mindst Operaen, der sammen med Operaparken ligger lige på den anden side af vandet. Vandet må i øvrigt ikke glemmes som en pointe i sig selv, for jeres kommende lejlighed ligger ud mod den store kanal.
Udsigten er således dragende fra det åbne opholdsmiljø, hvor de vestvendte vinduespartier bliver som levende malerier, der samtidig slipper en fremragende mængde dagslys indenfor. I samme retning er der udgang til den brede altan, men først skal I rette opmærksomheden mod det minimalistiske køkken, hvis dæmpede farvetone bidrager til den behagelige atmosfære. Der er tydeligvis valgt kvalitet i henhold til materialer og finesser.
De tre værelser ligger på rad og række, og der er åbent til det ene fra fordelingsentréen, hvilket gør rummet luftigt og ideelt til eksempelvis et hjemmekontor. Endelig er der et gæstetoilet med plads til vaskefaciliteterne samt et badeværelse med bruseniche. Begge matcher hjemmets røde tråd.
Fritiden vil uden tvivl i høj grad bruges på den mageløse altan, hvor livet på vandet følges let som en leg. Udsigten er af en anden verden, og her kan I fortabe jer i timevis.
Det er et nyt og pulserende område, I slår jer ned i, der samtidig ligger tæt på veletablerede Christianshavn, så alle goder i form af kulturliv, gourmetoplevelser og nichebutikker er allerede inden for kort rækkevidde - og der bliver kun mere og mere at opleve.
JaAltan
JaElevator
4Antal rum
2023Byggeår

Økonomi

Kontantpris

19.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

17.046 kr.

Udbetaling

950.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

108,403 / 87.955 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tina Kaas
home Sydhavnen & Projektsalg

Salgschef

kaas@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05