Papirøen 21, 5. 4., Kongeporttårnet - Papirøen, 1436 København K

56 m2 lejlighed

Kontant 5.900.000 kr.

Velkommen til en af de mest unikt beliggende lejligheder i hele København


PAPIRØEN

Velkommen til Papirøen!

En urban oase omkranset af vand på alle fire sider, hvor mennesker mødes for at koble af, oplevekultur, spise god mad, bo – og nyde udsigten over vandet og indre København.

Øen har i godt 300 år lagt opdæmmet jord til en lang række vigtige funktioner for byen: fra skibsværft til krigshospital, kanonopbevaring, kuldepot og papirlager. I dag husker de fleste københavnere bedst tiden med oplagring af papir, som gav Christiansholm dens nuværende kaldenavn: PAPIRØEN. 

Først for få år siden blev øen tilgængelig for almindelige københavnere, og især øens midlertidige madmarked blev en stor succes. I godt 300 år var øen et lukket område - skiftevist ejet af staten, søværnet, industrien og havnen – og i løbet af meget kort tid blev PAPIRØEN et nyt kulturelt centrum og en populær udflugtsdestination.

I de kommende år skal PAPIRØEN på endnu en rejse, når øen udvikles til et nyt bykvarter med nyskabende arkitektur, et vandkulturhus, internationalt hotel, mad hal, boliger og unikke kultur tilbud. Det hele omgivet af en ny havnepromenade med rekreative aktiviteter.

Øen er placeret på den nye akse af oplevelser, gastronomi og kultur, der forbinder det klassiske København med alle de nyere tilbud på Holmen og Refshaleøen.

Med et indbydende miks af kultur, madkoncepter og rekreative aktiviteter bliver PAPIRØEN Københavns nye urbane åndehul omkranset af vand – på inderhavnens bedste beliggenhed. Kunne du tænker dig at høre mere, eller vide hvad der mere er til salg på Papirøen ?

Så kontakt os endelig.


*Billederne og visualiseringerne er ikke nødvendigvis fra eller af den pågældende bolig
*Bemærk, at de i plantegningen anførte mål fra væg til væg ikke tager højde for indsat inventar såsom skabe, køkkenelementer, indvendige trapper m.v.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
2023Byggeår

Økonomi

Kontantpris

5.900.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.211 kr.

Udbetaling

295.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,876 / 27.482 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Victor Breitenstein
home Sydhavnen & Projektsalg

Salg

vibre@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05