Overgaden Neden Vandet 51A, 3. tv., 1414 København K

123 m2 lejlighed

Kontant 8.998.000 kr.

I den historiske E/F Kasernen fås nu én penthousebolig direkte med udsigt til kanalen


Højt til loftet

Smuk lejlighed med autentisk atmosfære og høj kvalitet på Christianshavn
Charmen bor i de fritlagte bjælker og i hele atmosfæren, der gennemsyrer denne fantastiske lejlighed, som hører til på den ikoniske adresse, Overgaden Neden Vandet. Det her er en lejlighed for de kvalitetsbevidste købere – jer, som søger den gyldne mellemvej mellem autentisk sjæl og moderne, strømlinet komfort.
Man åbner døren, og wauw. Her bliver man mødt af en skøn ambiance med højt til loftet, plankegulve, eksponeret bindingsværk og hvælvede sprossevinduer, der lokker det naturlige lys indenfor. Det er et åbent leverum, der tager imod én, og der er plads nok til at indrette flere indbydende miljøer – det lækre køkken ligger ydermere i åben forbindelse på højre hånd med flot design og gode hvidevarer.
Boligens 123 m2 giver endvidere plads til tre dejlige værelser, hvoraf to har vinduer over dørene for maksimal udnyttelse af lyset, og udsigten herfra fås simpelthen ikke bedre: Hvis I ønsker at etablere en hjemmearbejdsplads, kan timerne gå med udsigt til den nærmest amsterdamske atmosfære, som råder nede ved kanalen og de flotte, gamle bygninger. Boligoplevelsen rundes fint af med et rummeligt badeværelse, som både har væghængt toilet, badekar, vaskemøbel og håndklædevarmer.
I 1700-tallet var området ved Overgaden Neden Vandet og Wildersgade domineret af pakhuse, men i slut 1700-tallet overgik nogle af handelskompagniernes ejendomme til Københavns kaserner. Det er hvad, der der skete for denne flotte murstensbygning, hvor flere tidligere trælemmer til paklofterne blev skiftet til vinduespartier – deraf de hvælvede vinduespartier. Går I ydermere gennem den røde port, kan I gå på opdagelse i en vidunderlig gårdhave, som lokker med brosten, træer, græsplæne samt borde og bænke, og det er her, at sommerdage kan nydes i dejlige, rolige omgivelser.
Fra de kittede vinduer, murværkets stik over vinduer og døre samt sommerblomstrende stokroser er der direkte afsæt til Christianshavns Kanal. Her hører bådene til, og det gør I måske snart også med en kaffe i hånden og en rute planlagt i hovedet: Til den ene side har I Broens Gadekøkken med afsæt til Nyhavn og resten af København K, mens I til den anden side har et hav at skønne spisesteder og barer at plukke imellem. Wildersgade og Sankt Annæ Gade bliver hurtigt favoritdestinationer, og derudover er der blot 300 meter til Christianshavn Metro, der nok skal få jer let og hurtigt rundt, når vejret er for dårligt på gåben eller cykel.
4Antal rum
1802Byggeår

Økonomi

Kontantpris

8.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.468 kr.

Udbetaling

450.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

51,495 / 41.778 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Casper Rosner Nielsen
home Christianshavn - City

Salg & Vurdering

carn@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00