Åbent hus

Søndag d. 10. december

kl. 11.00-11.30

Åbent hus

Søndag d. 10. december kl. 11.00-11.30

Overgaden Neden Vandet 1C, 1. th., Christianshavn, 1414 København K

105 m2 lejlighed

Kontant 8.498.000 kr.

Åbent hus

Søndag d. 10. december

kl. 11.00-11.30

Åbent hus

Søndag d. 10. december kl. 11.00-11.30

Mondæn og veldisponeret udsigtslejlighed direkte ned til Christianshavns Kanal


Elevator, udsigt, altan i den stille del af Christianshavn

Mulighed for leje af parkeringsplads i kælderen - attraktiv bådlaug tilknyttet foreningen

Drømmer I om at nyde morgenkaffen på en rolig altan direkte til Christianshavns karakteristiske, farvede huse og kanalens glimtende vand? Og drømmer I dertil om en veldisponeret lejlighed, der er lige til at flytte ind i og understøtter de moderne bymenneskers behov? Så er du kommet til det rette sted, og vi har glædet os til at byde jer indenfor i denne charmerende og velholdte lejlighed.
Lejligheden fordeler de 105 kvadratmeter over en indretningsvenlig planløsning uden spildplads. I bydes indenfor i en fin entré med indbyggede skabe, og den opprioriterede skabsplads fortsætter i soveværelset og i kontorrummet, der også begge kan tilgås fra entréen. Herfra åbner hjemmet sig op i ét stort fællesrum, hvor der alligevel hersker en naturlig opdeling, så I kan indrette separat tv-stue, spisestue, hyggehjørne eller endda endnu et værelse. Køkkenet er yderst veludstyret med alt i hårde hvidevarer og er åbnet op til stuen, så lyset kommer helt ind i hjemmet og understreger det tidløse og stilrene udtryk. Stuen giver jer som nævnt adskillige indretningsmuligheder, og slutteligt fortsætter de gode forhold også på det store badeværelse, der rummer både vaskesøjle og separat brus.
I kommer til at bo i en pæn og enkel ejendom fra 2001, hvor de nostalgiske omgivelser smelter sammen med moderne løsninger. Fra stuen kan I slå de dobbelte glasdøre op ud til den rummelige altan, der ligger helt fantastisk ud til kanalen med kig til Hvor Frelsers Kirke og til lystbåde, kajakker og fodgængere, der alle nyder godt af den maritime stemning. Altanen ligger derudover mod sydøst, så I får mange gode soltimer i løbet af dagen.
Med en så god beliggenhed i et af Københavns mest eftertragtede kvarterer behøver vi næppe fortælle, hvorfor det er værd at slå sig ned her. Vi vil dog alligevel knytte et par ord til den, da lejligheden ikke bare ligger tæt på stemningsfulde gader og kanaler, men også ligger utroligt tæt på alt det praktiske i hverdagen. Ikke engang 300 meter nede af vejen finder I nemlig Christianshavn St., hvorfra både metro og busser forbinder jer til hele hovedstaden, og her vil I ligeledes nyde gavn af indkøb, butiksliv, restauranter, caféer og barer i massevis. Ja, vi har virkelig svært ved at forestille os, at I kommer til at mangle noget her.
2001
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Kontantpris

8.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.060 kr.

Udbetaling

425.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

51,690 / 41.304 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Thomsen
home Christianshavn - City

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

totho@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00