Ørstedsgade 34C, 7100 Vejle

59 m2 lejlighed

Kontant 1.295.000 kr.

Hyggelig lejlighed i god ejerforening


Centralt beliggende i Vejle midtby med gode parkeringsforhold

Centralt beliggende i Vejle, i gåafstand til alle hverdagens fornødenheder, finder man denne hyggelige 2-værelses lejlighed på 59 m2. 

Lejligheden er en del af en velfungerende ejerforening med styr på sagerne, og har andel i nogle gode fællesfaciliteter, herunder gode parkeringsforhold. Ejendommen ligger på den hyggelige ørstedsgade, og har masser af luft omkring sig, samt mange gode grønne områder i gåafstand her fra. I gåafstand finder man også Føtex, Roberts isbar og ikke mindst de fantastiske arealer omkring havnemiljøet som strækker sig ned imod fjorden. 

Lejligheden består af en god stor og indretningsvenlig stue, et stort værelse med god skabsplads, et pænt lyst køkken, et rummeligt badeværelse samt en fin entré. På badeværelset er der plads til vaskemaskine, og man har desuden via ejerforeningen brugsret til både cykelskur, depotrum, tørretumbler, tørrestativ samt legehus på fælles området. 

På trappeopgangen til lejligheden, finder man også et lille repos med mulighed for at nyde kaffen udenfor med kig til foreningens fællesarealer. 

Foreningen råder også over et større parkeringsareal, med gode muligheder for at få afsat bilen. 

Kontakt home Vejle, for yderligere info om denne nydelige lejlighed. 
2Antal rum
1987Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.070 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,542 / 6.126 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Strunk Mouridsen
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE

jemo@home.dk

75822811

75822811