Købsaftale underskrevet

Øresund Parkvej 4, 4. th., 2300 København S

130 m2 lejlighed

Kontant 7.995.000 kr.

Sjælden udbudt lejlighed øverst i ejendommen med vandudsigtVelkommen til Øresund Parkvej 4, 4.th. 

Den megen plads, de smukke lysindfald og de smagfulde indretningsdetaljer – dette er blandt de mange kvaliteter, som denne store ejerlejlighed ved Øresund har at byde på. 

Her er tale om en bolig fra 2003, som ligger på fjerde og dermed øverste etage i et flot byggeri, der er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Inden døre prydes hjemmet af store vinduesflader, der lader lyset strømme ind og åbner rummene op ud mod de kønne omgivelser. Her er endvidere udgang til to skønne altaner, hvor I kan nyde udsigten til Øresund og Sverige. 

Planløsningen er åben med køkken, alrum og stue forenet i ét stort miljø. Det stilrene køkken er fra 2016, og her er blandt andet køkkenø og integreret vinkøleskab. Boligens badeværelse er ligeledes opdateret i 2016, og det er udført med stor bruseniche og vaskesøjle. 

Foruden en entré med skabsvæg og indbygget garderobe indeholder lejligheden to rummelige soveværelser, der begge har faste skabe.  Det er desuden en mulighed at etablere et værelse mere, som det fremgår af den alternative plantegning.   

I nærområdet har du mulighed for at nyde de maritime omgivelser på Amager Strand både til lands og til vands i f.eks. havkajak eller på en paddleboard. Øresund Metro station ligger blot 400 meter væk, så du nemt kan komme til og fra byen. 

Med til lejligheden følger tre parkeringskort.


JaAltan
JaElevator
4Antal rum
2003Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben S. Hansen
home Amager - Kastrupvej

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

tohan@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00