Nordre Fasanvej 157, st.. tv., 2000 Frederiksberg

53 m2 lejlighed

Kontant 2.645.000 kr.

Fuldstændig gennemrenoveret & oplagt delelejlighed


Overtagelse mulig i 2023

På Nordre Fasanvej 157 har vi nu fornøjelsen af at præsentere jer for en indbydende stuelejlighed og da I befinder jer tæt ved skellet mellem Nørrebro og Frederiksberg, kommer I ikke til at mangle noget.
Lejligheden byder jer indenfor og præsenterer jer for entré, køkken, stue, soveværelse og badeværelse. Her får parret og singlen altså alt, de har behov for, mens den optimale planløsning sørger for god plads og ideelle indretningsmuligheder i alle rum. Til lejligheden er begge indgangsdøre skiftet til lydisolerede sikringsdøre. 
Lad os starte med stuen, der præsenterer sig særligt lys takket være de imponerende vinduer, mens detaljer som stuk og sildebensparket indrammer rummet. Dette velholdte gulv går igen i soveværelset, der nemt kan indrettes med en lille kontorafdeling, mens den ideelle loftshøjde bidrager til dens behagelige atmosfære. 
Moderniseringer viser sig i køkkenet, hvilket fremstår strømlinet i eksklusive materialer, hvor alle nødvendigheder nemt kan opbevares, ligesom der også er opvaskemaskine. Den praktiske indretning viser sig især på det veletablerede badeværelse, der er opført i en nydelig stil med separat bruseniche og plads til alle essentielle toiletsager.
Ejendommen er velholdt og præsenterer sig indbydende med et charmerende gårdhavemiljø, hvor I nemt finder plads til ophængning af vasketøjet, muligheder for leg på plænen; og så kan I ellers slappe af i solen på det flisebelagte terrasseområde. Her kan I selvfølgelig også trygt parkere cyklerne.
Som beboer på denne adresse kan hverdagen stortrives grundet den nemme adgang til handlemuligheder og offentlig transport. I kan også følge cykelstrømmen mod Frederiksberg Centret og nyde det livlige miljø i og omkring, hvor hyggelige caféer viser sig, hvor end I vender blikket. Gåturene er derudover oplagte i skønne Frederiksberg Have, og så kan I igen glæde jer over denne adresse, hvor grønne parker viser sig til alle sider.
1904
Byggeår
2
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

2.645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.992 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,205 / 13.017 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ruben Østergaard
home Frederiksberg

Ejendomsmægler MDE

ruben@home.dk

33 23 18 18

33 23 18 18