Nørrebrogade 148, 5. tv., 2200 København N

121 m2 lejlighed

Kontant 6.699.000 kr.

PENTHOUSE I 2 PLAN MED MASSER AF CHARME OG FANTASTISK UDSIGT


MED ALTAN OG LOFT TIL KIP

Hverdagsluksus kan I leve højt på, når I sætter nøglen i nøglehullet, drejer om og åbner døren til denne vidunderlige penthouse-lejlighed lige ved Nørrebros Runddel.
121 kvadratmeter og to etager op mod ejendommens kip er hvad, der venter jer. I skal se på en lys og luftig lejlighed med eksponerede hanebånd og en planløsning, hvor stuen vender mod sydvest med et rummeligt køkken i forlængelse via en gang samt et badeværelse med separat bruseniche. Boligen rummer endvidere to værelser, hvoraf det ene har skabsvæg og det andet adgang til en skøn altan – og tænk sig, fra stuen finder I yderligere to skønne hemse oppe i kippen. De udgør både gode sovepladser, kontor eller noget helt tredje.
Det formfuldendte, rummelige, lyse og gennemført indbydende hjem tilbyder jer en skøn rumfølelse takket være bl.a. loftshøjden, og sådan en sag er både et sublimt match for såvel det unge par som børnefamilien. Selve ejendommen har stået her siden 1901, og foruden lejlighedens generøse kvadratmeter venter jer også et lettilgængeligt udemiljø i altanen. Her har I udsigt til et grønt, fredeligt og helt fantastisk gårdmiljø fuld af solsikker og grønne pletter i det fri. Til den anden side har I imidlertid udsigt til Nørrebros Runddel, tagrygge, kirkespir og selvfølgelig Assistens Kirkegård.
Beliggenheden er mindst lige så god som selve boligen – også her bliver der scoret toppoint. Runddelen ligger bogstaveligt talt lige om hjørnet, så I har alt det bedste, som Nørrebro rummer, inden for gåafstand. Der er selvfølgelig både Nørrebrogade og Jagtvej med spisesteder, supermarkeder og butikker, der er fredelige Assistens, og så er der det levende Stefansgadekvarter. I kan gå til det hele inden for fem minutter, og skal I videre, har I både Metroringen og ganske overskuelig cykelafstand til bl.a. Frederiksberg, Østerbro og hele Indre By.
Book jeres fremvisning i dag.

Prøv det smarte boligværktøj på https://danskebank.dk/bolig/ hvor du kan beregne dit rådighedsbeløb lynhurtigt, udsøge boliger og se dit rådighedsbeløb på hver enkelt bolig og få godkendelse til køb indenfor 24 timer. For at bruge værktøjet, behøver du IKKE at være kunde i Danske Bank – det er smartere end du tror!
JaAltan
3Antal rum
1901Byggeår

Økonomi

Kontantpris

6.699.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.610 kr.

Udbetaling

335.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

38,432 / 31.179 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Pedersen
home Nørrebro

Partner, ejendomsmægler MDE & vurdering for RD

nico@home.dk

35 84 00 55

35 84 00 55