Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 12.20-12.35

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 12.20-12.35

Nørre Farimagsgade 43, 1. mf., 1364 København K

66 m2 lejlighed

Kontant 5.495.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 12.20-12.35

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 12.20-12.35

Gennemført Newyorker-lejlighed med Imponerende loftshøjde, lækkert alrum og solrig altan!


Yderst veldrevet ejerforening med stor egenkapital, elevator og fantastisk terrasse!

Eksklusiv bybolig i et strømlinet design med vestvendt altan og brugsret til tagterrasse
Hvis du tager en stilren lejlighed og tilsætter både kant og karakter såvel som en unik beliggenhed i København K – ja, så får du et ægte drømmehjem, hvor du ikke skal indgå nogen kompromiser. Og det er præcis, hvad der venter dig med nøglerne til denne bolig.
Denne unikke lejlighed er placeret i hjertet af København, nærmere bestemt i et "skjult" baghus på Nørre Farimagsgade – godt gemt væk fra menneskevrimlen på de omkringliggende gader og stræder. 
Du skal ind gennem den aflåste port i nummer 43, og i et flot baghus fra 1878 ligger lejligheden roligt og trygt. Her bliver du en del af en god og sund ejerforening med stor egenkapital, og af fællesfaciliteter kan vi fremhæve den store fælles tagterrasse, der udgør et fantastisk udespot med sol det meste af dagen. Vi kan desuden oplyse, at der er elevator i opgangen, hvorfor lejligheden er velegnet for køberne i alle aldre.
Lejligheden er 66 kvadratmeter stor, og den står med en strømlinet og urban indretning, en imponerende loftshøjde samt store vinduespartier, der inviterer et smukt lysindfald indenfor – der venter kort sagt en boligoplevelse i særklasse. Planløsningen byder på et godt og regulært soveværelse med skabsplads, et elegant badeværelse med væghængt toilet, integreret vaskesøjle og stor bruseniche samt et imponerende opholdsrum med køkken, spisestue og dagligstue i åben forbindelse med hinanden. Køkkenet er opført i et eksklusivt design med integrerede hårde hvidevarer, og indretningsmulighederne for resten af rummet er sublime; som kronen på værket er det også herfra, der er udgang til boligens vestvendte altan, som udgør et ekstra rum til lejligheden i de lune måneder.
Beliggenheden taler nærmest for sig selv. Nørre Farimagsgade er en særlig hovedpulsåre i København, der i korte træk kan siges at rumme det hele. Selve gaden bugner af spisesteder, småforretninger og den velkendte, autentiske københavnerstemning, mens området er en bred vifte af byens smukkeste parker, Søerne, Torvehallerne, Nørreport og den ene kulturinstitution efter den anden. Vi kunne blive ved med at fortælle om lejligheden og den overvældende beliggenhed, men vil du ikke hellere med på en fremvisning?
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
2019Ombygget

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.362 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,545 / 25.590 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Farhad Khamseh
home Christianshavn - City

Indehaver

fakha@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00