Naffet 33B, 1. mf., 6100 Haderslev

190 m2 lejlighed

Kontant 1.495.000 kr.

Haderslev


Rummelig og centralt beliggende lejlighed

Med en rigtig dejlig og bynær beliggenhed - hvor både indkøb, gågaden, uddannelsesinstitutioner og Haderslevs havnemiljø er indenfor gåafstand, udbydes denne hyggelige og velindrettede ejerlejlighed til salg! 

Det første vi mødes af efter entréen er et soveværelse, samt en gang med adgang til det første badeværelse med bruser. Gangen fører ud til et dejligt stort og åbent køkken, hvorfra der er adgang til et mindre værelse, samt den store og hyggelige stue, som er indrettet med brændeovn. Stuens størrelse gør, at den er velegnet til at benytte som spisetue i den ene ende og med stue i den anden. Strukturen egner sig også til at opdele disse rum hvis man har lyst hertil.

Fra denne store stue er der dobbeltdøre med adgang til en mindre stue, som således også kan benyttes til spisestue, hvorved man kan beholde den store stue som opholdstue. Dermed er der mange muligheder til at indrette denne ejerlejlighed efter egen smag og stil, grundet lejlighedens struktur.

Fra stuerne er der adgang til endnu et soveværelse, et mindre værelse og det andet badeværelse med bruser. Dernæst en gang med forbindelse til en trappegang til endnu et værelse, som således ligger separat fra de andre rum. Herfra er der yderligere en trappe som fører ned til bagdøren med adgang til baghaven.

Lejligheden har brugsret til 2 kælderrum.

Udenfor venter hyggeligt fælles gårdhavemiljø.

En lejlighed der skal opleves for sine gode muligheder.

Dette er lejligheden for jer der vil bo midt i byens pulserende liv med alt indenfor gåafstand. Vi glæder os til at fremvise den for jer. Kontakt os i dag på 7453 0545.
7Antal rum
1982Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.005 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,702 / 6.871 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545