Næsborgvej 62, 1. th., 2650 Hvidovre

73 m2 lejlighed

Kontant 2.245.000 kr.

3-værelses lejlighed med stor altan. - Tæt på Vigerslevparken


Veldrevet ejerforening i rolige omgivelser og med gode parkeringsforhold

Vi har nu fornøjelsen af at kunne byde velkommen indenfor i denne lyse og rummelige 3-værelses lejlighed, som er beliggende i en sund ejerforening. Der er rigtig gode parkeringsforhold lige ude foran lejligheden og foreningens legeplads ligger også rigtig tæt på lejligheden. 
Ejendommen og ejerforeningen byder derudover på gode fælles faciliteter, såsom et stort fællesvaskeri, cykel kælder, beboerlokale og dejlige grønne fællesarealer med borde, bænke og grill.

Lejlighedens gode planløsning, ideelle størrelse egner sig både til parret, den enlige, den lille familie eller som delelejlighed.
I får en særdeles attraktiv beliggenhed nær Vigerslevparken centralt i Hvidovre. Der er gåafstand til indkøbsmuligheder ved Hvidovre Butikstorv samt offentlig transport, hvor S-toget fører jer til Indre By på ca. 15 min. Kort sagt har I alt, hvad I skal bruge indenfor rækkevidde.

Lejligheden fremtræder lys og virkelig indbydende og er indrettet med en rummelig entré. pænt badeværelse med rummeligt bruseafsnit. Lys og regulær opholdsstue, her er der udgang til en storsolrig altan. Godt børneværelse og stort forældresoveværelse med plads til klædeskabe samt dobbeltseng. Køkkenet er af ældre dato, men her er rigtig god skabsplads og der er endda en lille spiseplads og flot kig over området.

Kontakt home Hvidovre allerede i dag på 36 77 18 28 for at høre nærmere om denne ejendom eller bestille en fremvisning - vi tilbyder også altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering. 
JaAltan
3Antal rum
2021Ombygget

Økonomi

Kontantpris

2.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.478 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,919 / 10.316 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anne Drachmann
home Hvidovre

Ejendomsmægler MDE

drach@home.dk

36 77 18 28

36 77 18 28