Købsaftale underskrevet

Mølleåparken 6, 1. j., 2800 Kongens Lyngby

52 m2 lejlighed

Kontant 1.795.000 kr.

Totalrenoveret toværelses lejlighed med strømlinet interiør og stor, sydvendt altan!


Det er en veldisponeret, stilren og komplet indflytningsklar toværelses lejlighed, vi nu udbyder til salg på Mølleåparken 6, 1, j. Her går kvalitet og funktionalitet hånd i hånd, og boligen emmer kort fortalt af hverdagsluksus med sin elegante indretning og flotte, gennemtænkte detaljer.
Der er tale om en helt nyistandsat lejlighed, der byder på gennemførte og gennemtænkte løsninger, og foruden de 52 kvadratmeter kan du se frem til en sydvendt altan, der strækker sig hele vejen langs lejlighedens facade. Når du træder ind over dørtærsklen, præsenteres du først og fremmest for en rummelig entré med direkte forbindelse til opholdsrummet, som prydes af et smukt sildebensgulv. Herinde ligger det strømlinede og velopførte køkkenet (med gode hårde hvidevarer og skræddersyede opbevaringsløsninger) i åben forbindelse med spisestuen og dagligstuen, og der er udgang til altanen herfra. Boligen afrundes med et fint soveværelse og et flot badeværelse opført i et elegant design med bl.a. væghængt toilet og separat brus.
Lejligheden ligger i en klassisk ejendom opført i 1969, og placeringen på 1. sal sikrer en hverdag godt hævet fra gadeniveau og med naturligt lysindfald såvel som en fin udsigt over de grønne fællesområder. Der er elevator i opgangen, og som beboer er der også brugsret til parkeringsplads, tennisbane og fællesvaskeri.
Med denne adresse får du kort afstand til alt, hvad der skal til for at sikre en nem og bekvem hverdag. I en radius af få hundrede meter har du både takeaway, den lokale slagter og handlemuligheder i Dagli’Brugsen, og derudover har du 400 meter til Brede Station, og på cykel er der bare 5 minutter til DTU. Cyklen tager dig ligeledes til Lyngby, hvor hovedgaden huser både spisesteder, små caféer og et væld af spændende specialforretninger, og som prikken over i’et er du hurtigt forbundet med motorvejen i bil.
Kort sagt: Denne lejlighed skal opleves med egne øjne.
JaAltan
2Antal rum
1969Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Weiss
home Kgs. Lyngby

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

alwei@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44