Marselis Boulevard 36, 1. th., 8000 Aarhus C

120 m2 lejlighed

Kontant 3.999.000 kr.

Skøn 4'er med stor altan og fantastisk køkken/alrum


AARHUS C

home Aarhus City har nu fornøjelsen, at udbyde denne skønne 4 værelses lejlighed.


Med en beliggenhed på Frederiksbjerg bor man tæt på det meste: stranden ved Tangkrogen, Marselisborg Lystbådehavn, skoven, grønttorvet på Ingerslevs Boulevard, indkøbsmuligheder og et bredt udvalg af specialbutikker og spisesteder. Her i ejendommen er det tilmed let, hvis du skal pendle, da du via Marselis Boulevard er på motorvejsnettet, Ringgaden eller Ringvejen på få minutter.

Parkér bilen på gaden - du er som beboer garanteret parkering - og gå niveaufrit ind til elevatoren eller trappen. Den velindrettede lejlighed byder velkommen i en god fordelingsentré med indbygningsskabe, hvorfra der er adgang til lejlighedens tre værelser, badeværelset og toilet. Allerede ved første øjekast er det tydeligt, at her er rart at være, og at lejligheden er istandsat i 2017 med bl.a. nye gulve uden dørtrin, fuldspartlede vægge med filt og dørhåndtag i den helt rigtige, originale stil. Hjerterummet er uden tvivl det gennemlyste og store køkken-alrum/stue med et stilrent Invita-køkken fra 2017 med alt i lækre hårde hvidevarer og en stor, praktisk køkken-ø.


Fra stuen er der via skydedørspartiet udgang til den vestvendte altan. Kendetegnet for ejendommen er, at der er meget luft over til naboerne, og da lejlighed oven i købet ligger i gavlen, er der kun nabo til én side. Der er en flot udsigt over det fælles, grønne areal og ASAs boldbaner.

Ejerforeningen er utroligt veldrevet og har mange gode fællesfaciliteter, som bl.a. vaskeri, legeplads og tagterrasse med havmøbler, grill og liggestole. Det er muligt gratis at låne et festtelt, borde, stole og service af ejerforeningen. Dette har sælger haft glæde af til både studentergilde og runde fødselsdage.

Der er mulighed for mod en yderst beskeden betaling at parkere ved gaden eller leje en garage i et overdækket anlæg. 


1967
Byggeår
4
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Kontantpris

3.999.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.408 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,654 / 19.546 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Carsten Andersen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

caan@home.dk

86197699

86197699