Marbækvej 5, st.. th., 6700 Esbjerg

69 m2 lejlighed

Kontant 1.198.000 kr.

CHARMERENDE LEJLIGHED I ESBJERG MIDTBY


ALTAN - MODERISERET BADEVÆRELSE & FLOT KØKKEN

Home Esbjerg har fornøjelsen af at præsentere denne dejlige 2-værelses ejerlejlighed til de potentielle købere på markedet. Lejligheden byder på mange attraktive elementer, herunder standen, foreningen, beliggenheden og en række charmerende detaljer.

Beliggenheden på Marbækvej giver en central placering tæt på byens mange faciliteter. Gode indkøbsmuligheder, fitness- og idrætsanlæg samt området omkring Vognsbølparken er alle inden for kort afstand. Gågaden, banegården, BROEN, Musikhuset og havnen er også let tilgængelige til fods.

Lejligheden præsenterer sig med en rummelig entré, højt til loftet og dørtelefon. Hoveddøren er sikret med en kodelås 24 timer i døgnet i ejerforeningen. Stuen er stor og rummelig, med plads til både spisebord og sofahjørne, og er prydet med charmerende stuklofter. Det moderne badeværelse har væghængt toilet, og køkkenet er praktisk indrettet med god skabs- og bordplads. Der er også mulighed for at installere en vaskemaskine. Soveværelset har masser af opbevaringsplads i integrerede skabe og fører ud til lejlighedens sydvendte altan med udsigt til fælleshaven. Radiatorerne i både stuen og soveværelset er blevet skiftet og placeret under vinduerne. Hele lejligheden har plastikvinduer fra henholdsvis 2004 og 2011.

Ejerforeningen har en professionel administrator og vicevært. Der er adgang til en fælleshave for alle beboere. Lejligheden inkluderer også et eget kælder- og loftrum, der giver rigelig opbevaringsplads. I kælderen er der desuden faciliteter til cykelparkering samt vaskemuligheder.

Denne lejlighed har også mulighed for udlejning, hvilket gør den ideel som forældrekøb. 

Kontakt home på telefonnummer 75 13 70 11 for yderligere information eller for at aftale en fremvisning af denne veludstyrede lejlighed.

1939
Byggeår
2
Antal rum
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

1.198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.685 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,438 / 5.812 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kris Due
home Esbjerg

Ejendomsmægler, MDE

kdue@home.dk

75137011

75137011