Lundingsgade 13, 4. tv., 8000 Aarhus C

80 m2 lejlighed

Kontant 3.599.000 kr.

Fantastisk delevenlig 3 værelses lejlighed med altan og udsigt over Aarhus By!


Frederiksbjerg - Lundingsgade

home Aarhus City har hermed fornøjelsen af at udbyde denne fine Frederiksbjerg lejlighed, som kan deles af op til tre personer. 


Denne fantastiske lejlighed præsenterer sig flot med sine fine originale detaljer i form af flotte plankegulve, som er gennemgående i hele lejligheden, og de fineste to stuer en suite med stuk og rosetter. Det unikke ved denne lejlighed, er udsigten fra altanen indover Aarhus By. 


Lejlighedens entré er rummelig med plads til sko og overtøj, hvoraf fordelingsgangen praktisk giver adgang til alle rum i lejligheden, hvorfor denne lejlighed også henvender sig til evt. deling af op til tre personer. 


Fra fordelingsgangen er der adgang til lejligheden flotte to stuer en suite, som med lejlighedens placering på 4 salen har et helt fantastisk lysindfald. Stuerne præsenterer sig flot med stuk, rosette og det fineste originale plankegulv. De to stuer er perfekte til opdeling i spisestue og sofastue, men kan også begge bruges til to store og rummelige værelser. Lejlighedens soveværelse har en god størrelse med plads til både seng, skabe og skrivebord. Herfra er der adgang til lejlighedens solrige altan med et unikt kig over Aarhus bymidte. Køkkenet er i en flot stand, og har en god størrelse med plads til en mindre sideplads. Badeværelset har en god størrelse, og fremstår vedligeholdt i lyse materialer og med separat niche.


Foreningen er velfungerende og ejendommen er velvedligeholdt med mange god faciletter med b.la. en skøn gårdhave.  


Velkommen til Frederiksbjerg og velkommen til denne charmerende Frederiksbjerg lejlighed! 


Frederiksbjerg er på mange områder en unik bydel i Århus. Området er blandt andet kendetegnet af sine brede gader og boulevarder, der giver lys og luft i de højloftede herskabslejligheder, som bydelen er så rig på. Frederiksbjerg er kendt som Århus’ spisekammer på grund af de mange specialforretninger medfødevarer og på grund af de to ugentlige torvedage på Ingerslevs Boulevard.

Med byens største indkøbscenter, Bruuns Galleri, et selvstændigt caféliv, gåafstand til både skov, strand, lystbådehavn, tivoli og stadion, samt ikke mindst et veludviklet beboersamarbejde og foreningsliv er Frederiksbjerg et af byens mest efterspurgte områder for alle aldre.

JaAltan
3Antal rum
1901Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.599.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.540 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,656 / 16.633 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristoffer Mathias Bjørnskov Demant
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Ejendomsmægler

krmb@home.dk

86197699

86197699