Lombardigade 19, 4. th., 2300 København S

53 m2 lejlighed

Kontant 2.295.000 kr.

Lys toværelses med altan centralt på AmagerVelkommen til Amager, hvor vi nu har glæden af at udbyde en dejlig toværelses lejlighed på 53 kvadratmeter. Et godt hjem for solisten, parret eller de to gode venner, som ønsker et godt og praktisk hjem kun en cykeltur fra Indre By.
Lejligheden består af en entré, et værelse, en stue, et køkken og et københavner-badeværelse med brus. Indretningen er delevenlig med to store og regulære rum, så er I to studerende eller to gode venner, er det også en mulighed.
Det nuværende soveværelse er rummeligt og har et specialbygget væg-til-væg/gulv-til-loft-skab med god dybde samt udgang til altan, hvilket giver rummet lys og luft. I stuen er der plads til både spisebord og sofaarrangement, og det gavmilde lysindfald fortsætter her gennem et dannebrogsvindue i tre fag. Køkkenet er i et lyst design med smukke bordplader, og det har alt i hårde hvidevarer samt kig til himmel og hustage gennem køkkenvinduet. Flotte, lyse gulve binder rummene sammen, og hjemmet fremstår generelt velholdt og indbydende med et dejligt og naturligt lysindfald i hele lejligheden.
Ejendommen:
I kommer til at bo i en klassisk københavnerejendom opført i 1904. Da lejligheden ligger højt, er der fra altanen en skøn udsigt over tagene på de omkringliggende ejendomme. På altanen er der plads til et cafébord og to stole, så her kan I indtage morgenkaffen eller runde dagen af med et glas vin, mens I nyder udsigten over Amager.
Området:
Amager byder på lidt af hvert, både når det kommer til weekend og til hverdag. På Amagerbrogade finder I et væld af indkøbsmuligheder samt kaffebarer og gode spisesteder, mens Amagercentret har et solidt udvalg af butikker for enhver smag. Natur er her også, om det er Amager Fælleds vilde natur, eller om I vil cykle til Amager Strandpark og tage en dukkert. På cykel er der kun et kvarter til Indre By, og foretrækker I offentlig transport, så kan bus 5A tage jer direkte til København H og Nørrebro.
Kontakt os for en fremvisning!
JaAltan
2Antal rum
1904Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.415 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,251 / 10.746 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Læssøe
home Amager - Kastrupvej

Salg og Vurdering

allas@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00