Ny pris

Lollandsgade 69, 3. tv., Øgaderne, 8000 Aarhus C

47 m2 lejlighed

Kontant 2.099.000 kr.

Charmerende taglejlighed med solrig altan og veludnyttet hems


Lollandsgade - Aarhus C

home Aarhus har nu fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske, hyggelige og charmerende taglejlighed på Lollandsgade. 

Træd ind i denne charmerende lejlighed gennem den indbydende trappeopgang, og bliv straks betaget af dens hyggelige atmosfære. Den rummelige stue byder på fritliggende bjælker, der tilføjer en unik charme til rummet. Her er rigelig plads til et komfortabelt sofaarrangement, hvor du kan slappe af og nyde kvalitetstid med familie og venner.

Fra stuen har du adgang til det elegante spisestue-/alrum. Spisestuen har masser af plads til et stort spisebord, hvor du kan nyde hyggelige måltider og samle mennesker omkring dig. Herfra kan du også komme op på en rummelig hems, der er ideel som soveværelse.
Køkkenet er en æstetisk fornøjelse, leveret af Modulia. Køkkenet er både velholdt, veludnyttet og fremstår derfor utrolig praktisk med god plads til opbevaring. Med et vindue mod gården og sydvest får du en behagelig strøm af naturligt lys, der oplyser rummene. 
I 2016 blev lejligheden beriget med en fantastisk sydvestvendt altan, der er tilgængelig direkte fra spisestuen. Her kan du fordybe dig i solens stråler og nyde en kop kaffe om morgenen eller et glas vin om aftenen. Denne altan er et tilflugtssted, hvor du kan opleve lyse og luftige øjeblikke.
Badeværelset er enkelt og stilfuldt med sine hvide, glatte vægge og nydelige klinker. Det væghængte toilet og den separate bruseniche giver en moderne og funktionel fornemmelse. 

Øgaderne – brostensbelagt charme.

Øgadekvarteret i Århus har sin helt egen charme, og når man bevæger sig rundt i de smalle, ensrettede gader, hvoraf en del er brostensbelagte, giver de mange gamle byhuse og beboelsesejendomme en speciel atmosfære, som er en del af livet i den lille bydel.

Med universitetet som nabo og i cykelafstand til Handelshøjskolen, er området populært blandt de mange studerende på byens videregående uddannelser. Øgadernes handelsgade er Guldsmedegade, der byder på diverse specialforretninger med fødevarer samt et supermarked. Øgaderne er desuden nabo til Latinerkvarteret, der med dets café- og handelsliv er et af byens hyggeligste områder. Efter få minutters gang fra Øgaderne står man på strøget med alle Århus midtbys muligheder og tilbud foran sig

JaAltan
2Antal rum
1897Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.099.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.609 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,163 / 9.793 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699