Løkken 28A, st.., 6400 Sønderborg

96 m2 lejlighed

Kontant 895.000 kr.

Velindrettet og moderniseret begynderlejlighed helt centralt i Sønderborg


Lys atmosfære, overtagelsesvenlig stand og lave ejerudgifter

Det er en meget indbydende stuelejlighed, I kan se frem til at overtage i på Løkken 28A i Sønderborg, som ligger få øjeblikkes gang fra de mange gode tilbud på Perlegade i centrum af byen. Lejligheden udgør et oplagt bud på et boligmatch for såvel singlen som parret eller den lille familie, og der er således tale om en god begynderbolig. Den er nemlig ganske rummelig i forhold til, at der er tale om en treværelses lejlighed, og derudover er det værd at bemærke, at der fra hoveddøren blot er få trin op til stueplan. Som et ekstra plus kan I desuden se frem til at få lave ejerudgifter.
Beliggenheden er som nævnt af den helt centrale slags, og I behøver derfor ikke at sætte mere end et par minutter af til turen, når det gælder om at nå eksempelvis de nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder til fods. Sønderborg Station kan I gå til på ti minutter, og inden for et tilsvarende overskueligt tidsrum kan I også nå den populære bystrand Fluepapiret.

Boligen er i moderniseret og overtagelsesvenlig stand, og takket være blandt andet de lyse gulve er der tale om et hjem med en indbydende og charmerende atmosfære. Fra hjemmets rummelige fordelingsentré er der adgang til en stor stue, som blandt andet kan fremhæves for, at der igennem det vestvendte vindue er en flot udsigt til Sct. Marie Kirke samt gode chancer for at kunne invitere aftensolens stråler indenfor.
Stuen har desuden plads til både et opholds- og et spiseafsnit, og der er et helt nyt køkken med hvide elementer. Hjemmets badeværelse hører også til i den rummelige kategori, og her er såvel muret bruseniche som plads til vaskesøjle. Endelig byder hjemmet også på to gode værelser, hvoraf det ene er orienteret i samme retning som stuen.
Kunne I tænke jer at opleve både boligen og beliggenheden på nærmeste hold ved en fremvisning? Så tøv ikke med at kontakte os.
3Antal rum
1987Ombygget

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.531 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,265 / 4.181 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Sandell-Duus
home Sønderborg

Partner, Ejendomsmægler MDE

jedu@home.dk

74426575

74426575