Lindegade 10, 2., 6070 Christiansfeld

98 m2 lejlighed

Kontant 1.100.000 kr.

Hyggelig og herskabelig taglejlighed


Beliggende midt i Christiansfelds smukke bymidte


Er du historisk interesseret eller ønsker du at bo i hyggelige omgivelser giver den såkaldte UNIESCO – by, Christiansfeld, mulighed for at blive en del af et kulturliv i særklasse. Byens midtby er anlagt symmetrisk, med flotte grønne områder. Christiansfeld er en charmende by med masser historie bag sig, hvor der er rig mulighed for at opleve velbevarede ikoniske gulstenshuse på brostensbelagte gader.
Denne herskabelig og velindrettet lejlighed kan nu blive jeres med beliggenhed midt i Christiansfeld's smukke og velbevarede bymidte, og med gåafstand til bykernens enestående verdensarv, Brødremenigheden. Lejligheden ligger i en flot, fredet bygning på 2. sal og har bl.a. en imponerende udsigt over åbne marker så langt øjet rækker fra køkkenvinduerne. Der er en skønatmosfære i lejligheden - de synlige bjælker, de flotte plankegulve, brændeovnen og skorstenen som både pryder repos og stuen - gør lejligheden helt unik.

Byen byder på flere gode butikker, hyggelige cafeer, og kort afstand til skole og indkøbsmuligheder blot lidt længere oppe af Lindegade, hvor der b.la. og så er mulighed for at smage de berømte honningkager og mærke byens smukke atmosfære.

Lejligheden har de seneste år gennemgået en større renovering og står derfor med nyere køkken, som er rigtig godt indrettet og funktionelt med gode hårde hvidevarer. Derudover er der flot og moderne badeværelse, som er lyst og med rigtig god plads.
Når I træder ind i lejligheden, fører en trappe jer til 2.sal, hvor der er flot stor entré/repos med synlige bjælker, som giver en rigtig god rumfornemmelse. Til den ene side er der stort soveværelse med flottegulve og skabsvæg, på den anden side er badeværelset.
Gennem de flotte franske døre fra reposset kommer I til stuen og alrummet, hvor man helt naturligt samles. Der er rigtig meget stemning og hygge i rummene, hvor brændeovnen også er.
Alt i alt en super god lejlighed, som rummer rigtig meget sjæl og atmosfære. Ejerforeningen er velfungerende og man har bagved ejendommen en fælles have med grill osv. Til hver lejlighed er der ligeledes en garage og plads til en bil.
Så er drømmen en centralt beliggende lejlighed, hvor der er kort afstand til alt også motorvejsnettet, som I når på få minutter - så skal I se nærmere på denne skønne lejlighed.

1789
Byggeår
2
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

1.100.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.583 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,841 / 5.356 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33