Ingen bopælspligt

Lille Nyhavn Type D, 8660 Skanderborg

173 m2 lejlighed

Kontant 9.795.000 kr.

Skanderborg


Velkommen til Lille Nyhavn


Lille Nyhavn åbner muligheden for at bo på en helt unik placering mellem Skanderborg Sø og bymidten. Som navnet indikerer, er ejendommene inspireret af de historiske og charmerende omgivelser i Nyhavn i København. Lille Nyhavns klassiske pakhusstil med sadeltag, røde teglsten og pudsede mure i livlige farver respekterer ejendommenes placering ved vand og by.
Byggeriet består af tre bygninger i 5 etager samt en stor parkeringskælder med mulighed for installation af ladeboks til elbil. Der kommer spændende erhverv i stueetagen og boligerne ligger fra 1. til 4 sal. Alle lejligheder er rummelige i ét plan og har en størrelse på mellem cirka 94-200 m². Til alle lejligheder er der minimum én tilhørende altan. De store altaner er så vidt muligt bygget ind i facaden for at skabe et privat udendørsrum, hvor du helt ugeneret kan nyde den fantastiske udsigt til søen.
I Lille Nyhavn er vandet i centrum, og uanset om du bor yderst eller inderst, vil du altid have fornemmelsen af vand. Netop derfor er der også tænkt over, at du skal kunne opleve søen i størstedelen af boligens rum.
I lejlighederne er der ikke gået på kompromis med materialerne. Alt er bygget i høj kvalitet, og der er tænkt på alle de små detaljer, som giver en eksklusiv følelse i dagligdagen. Du ankommer for eksempel til din bolig med en elevator, der kører direkte op i din lejlighed.
Søger du alt det bedste i forhold til beliggenhed, materialer og en høj grad af herlighedsværdi, så er Lille Nyhavn et godt bud på dit kommende hjem. 
 
Type D er en spændende fire værelses lejlighed på 173 kvm. Stor entre med adgang til to gode værelser, gæstebadeværelse, bryggers med vaskefaciliteter, stort værelse med adgang til badeværelse, dejligt lyst og imødekommende køkken/alrum, stue ud i et. Herfra udgang til to altaner, den ene med dobbelte døre. Udsigten kan nydes fra begge altaner, som rummer hele 27 kvm samt 5 kvm. Prisen spænder fra kr. 9.795.000 til kr. 10.295.000.

Billederne er taget i vores udstilling bolig - type D - beliggende på 1. sal.
2023
Byggeår
4
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Kontantpris

9.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

10.758 kr.

Udbetaling

490.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

60,041 / 46.819 kr.

Tjek boliglån

Se projektet for denne bolig

Projektemnet er en del af projektet Lille Nyhavn.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Skanderborg

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11